Werken bij De Baak Seaside Vacatures

Heb jij écht passie voor hospitality?

Werken bij Baak Hospitality vraagt om een gastvrije instelling, oog hebben voor de wensen van gasten en proactief meedenken met klanten. Het professionele team van Baak Hospitality bestaat uit de afdelingen: restaurant, keuken, receptie, reserveringen, marketing, banqueting, housekeeping en hotelmanagement.

Hospitality 2.0

Gastvrijheidsbeleving

Alle medewerkers van deze afdelingen zorgen voor de bijzondere sfeer en de gastvrijheidsbeleving bij de Baak Seaside in Noordwijk aan Zee en op Landgoed De Horst in Driebergen. En werken bij Baak Hospitality betekent óók van elkaar leren, elkaar uitdagen en elkaars groei stimuleren.

Bekijk het team

Hospitality Academy

De professionals die aan Baak Hospitality verbonden zijn, onderscheiden zich over het algemeen op meer dan één (werk)gebied. Onze medewerkers zijn vaak creatieve, biculturele, meertalige talenten die elk op hun eigen wijze iets unieks aan onze organisatie toevoegen. Alle collega’s die bij ons werkzaam zijn, volgen het speciale trainingsprogramma van de Baak Hospitality Academy. Dit is niet alleen om de dienstverlening aan de gasten en de samenwerking onderling te versterken, maar om het hele team mee te nemen in de prikkelende en verrijkende leerbeleving waar onze locaties bekend om staan. Logisch, vinden wij, want het is het gehele team dat samen de basis legt voor een optimale werk- en leerbeleving van alle bijeenkomsten op beide locaties.

Actuele vacatures Noordwijk

38 uur

Marketeer Hospitality

Leiders, ondernemers en professionals die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht verlangen een uitdagende omgeving. Als Marketeer Hospitality zorg jij ervoor dat Landgoed de Horst en de Baak Seaside bovenaan hun lijstje staan!

Bekijk de vacature »
38 uur

Medewerker Algemene Dienst

Het professionele team van Baak Hospitality bestaande uit de afdelingen restaurant, keuken, receptie, Baak Boeking, banqueting, housekeeping en hotelmanagement zorgt voor een bijzondere sfeer en gastvrijheidsbeleving op Landgoed De Horst in Driebergen en de Baak Seaside in Noordwijk.

Bekijk de vacature »
38 uur

Receptionist

Word jij één van de gezichten van de Baak Seaside en help je mee om onze gasten een goed gevoel te geven zodra ze binnen stappen? We zoeken een gastvrije receptionist(e) om ons team uit te breiden!

Bekijk de vacature »