Leerling kok

Ja! Wij hebben een stageplaats in onze keuken; wij zoeken een leerling kok die onze gasten de lekkerste gerechten voor gaat schotelen. Hotel de Baak Seaside ligt direct aan het strand van Noordwijk en wij hebben een (h)eerlijk foodconcept. Wij serveren gezonde, maar ook lekkere gerechten met een lichte voorkeur naar de vis en vegan richting. Samen met de rest van het team verzorg jij het ontbijt, lunch en diner voor onze gasten. Door de week ontvangen wij veelal zakelijke groepen, zowel groot als klein. In het weekend vooral leisure gasten.

Fulltime

38 uur/week

Opleiding

MBO

Stagevergoeding

€ 500,-/maand

Meer info?

Neem contact op met Frank Brasker, Chef kok voor meer informatie over de vacature via f.brasker@debaak.nl

Werkzaamheden

Ben jij er klaar voor om onze nieuwe leerling of stagiair in de keuken te worden?

Ons restaurant is klaar om jou verder te helpen in jouw ontwikkeling! Onder begeleiding van onze chef, een erkende leermeester, start jij jouw stage bij Hotel de Baak Seaside.

In onze keuken werken we met dagverse producten en hechte grote waarde aan de kwaliteit van het eten wat we bereiden.

Het ontbijt en de lunch worden geserveerd in buffetvorm. Samen met je collega's maak je een assortiment aan gezond, maar ook lekker eten klaar. In de avond bereid je een drie gangendiner voor onze gasten. 

Functie eisen

Jij bent aan het studeren om in de keuken te staan. Waar je in je opleiding staat, maakt niet zoveel uit.  Je bent op zoek naar een unieke leeromgeving. De keuken staat hier in directe verbinding met de keuken. Je ziet de ervaring van de gasten en zij zien jou ook. Dit moet je liggen. 

Jij wilt graag veel leren van onze chef en wacht niet alleen tot hij iets uitlegt, maar je stelt zelf ook actief vragen hoe je iets moet uitvoeren.

Ook ben jij een doorzetter. Wij ontvangen door de weeks ruim 150 personen per dag voor de lunch of het diner. Er wordt gekookt in hoog tempo met behoud van kwaliteit. 

Als laatste voel jij je thuis in een a la carte omgeving, maar je kunt ook goed met banqueting uit de voeten.

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. 

Je ontvangt reiskostenvergoeding (vanaf jouw voordeur tot locatie) en bedrijfskleding van de zaak. Op je verjaardag krijg je van ons een bloemetje en de middag vrij. Daarnaast hebben wij deelname aan de gezonde bedrijfslunch.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. De e-learnings variëren van Spaans voor beginners tot persoonlijke effectiviteit. 

Jouw werkplek

Jouw werkplek wordt Hotel de Baak Seaside in Noordwijk aan Zee. Een echte A locatie direct aan het strand van Noordwijk. Vanuit onze voordeur loop je zo de strandopgang op. Hotel de Baak Seaside heeft 20 vergaderzalen en 100 hotelkamers. Door de week ontvangen wij hier voornamelijk zakelijke groepen van 4 tot 75 personen. In het weekend en in de vakanties ontvangen wij veel toeristen. De locatie is uniek te noemen door de ligging direct aan het strand. Vanuit het restaurant kijk je naar de kabbelende golven. Ook heel fijn: even in de pauze uitwaaien op het strand. Kom je hier niet werken, kom er dan eens overnachten.

"Hier werken we niet met pakjes. We maken hier onze eigen jus, ook al duurt het wat langer. Zelfgemaakt is altijd het lekkerst."

Huidige Souschef

De Baak Seaside - lowres-9-1
De Baak Seaside - Highres-11
De Baak Seaside - Highres-21

Solliciteren?