Zelfstandig werkend kok

Ja! Wij hebben een top vacature in onze keuken; wij zoeken een creatieve Zelfstandig werkend kok die onze gasten de lekkerste gerechten voor gaat schotelen. Hotel de Baak Seaside ligt direct aan het strand van Noordwijk en hebben een (h)eerlijk foodconcept. Wij serveren gezonde, maar ook lekkere gerechten met een lichte voorkeur naar de vis en vegan richting. Afgelopen zomer hebben wij onze hele keuken verbouwd, en hier wil elke kok werken zo mooi! Ben jij één van de eerste die in onze moderne nieuwe keuken komt werken?

Fulltime

38 uur/week. 5 dagen per week in 7 daagse cyclus

Horeca CAO schaal 5

Brutoloon tussen de € 2.344,- en € 2.858,-

Kernwoorden

Energiek, creatief, kritisch en teamplayer

Meer info?

Neem contact op met Frank Brasker, Chef kok voor meer informatie over de vacature via f.brasker@debaak.nl

Werkzaamheden

Je komt te werken in ons gezellige keukenteam. In afwisselende diensten draai je zelfstandig het ontbijt, lunch of diner. Het ontbijt en de lunch worden dagelijks in buffetvorm geserveerd. Het diner is een dagelijks wisselend driegangen menu met de keuze uit vlees, vis of vegetarisch en wordt uitgeserveerd.
Dagverse producten hechten wij veel waarde aan. Jij draait mee met dit concept en mag input geven op de menu’s. Hier komt het creatieve stukje om de hoek kijken. Ook houd jij je bezig met de coördinatie van de uitvoering van werkzaamheden tijdens een shift en begeleid je leerlingen en/of stagiaires.
Daarnaast waak jij er voor dat de kwaliteit en de service ten alle tijden gewaarborgd is en onderhoud je de keuken en werkomgeving zodat voldoet aan de HACCP/hygiëne. Extra leuk: wij gaan deze zomer onze keuken volledig verbouwen! De nieuwe keuken is voorzien van de modernste apparatuur en airconditioning en heeft bovenal en open verbinding met het restaurant en zicht op de zee. Zie je het al voor je als jouw nieuwe werkplek?

Functie eisen

Wij verwachten van jou dat je een afgeronde koks-opleiding hebt op minimaal BBL niveau 3 en je hebt ervaring in de a la carte keuken. Je hebt een creatieve mindset en vindt het leuk om mee te denken over bijzondere of unieke gerechten die aansluiten bij ons foodconcept en hotel.

Belangrijk is ook dat je affiniteit hebt met onze werkwijze in de keuken. Wij kiezen bij voorkeur voor biologische en dagverse producten. Als ze ook nog eens streek- of seizoensgebonden zijn dan is dat een extra plus. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, samen met het concept om gezonde en lekkere voeding aan onze gasten voor te schotelen. Dit moet je liggen.

Uiteraard ben je verder ook representatief en gastgericht, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en heb je oog voor detail. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. Op je verjaardag krijg je de middag vrij. Het brutoloon is marktconform, Horeca CAO schaal 5 (brutoloon tussen de € 2.344,- en € 2.858,- obv 38 uur/week). Je werkt 5 dagen per week in een cyclus van 7 dagen.

Je ontvangt reiskostenvergoeding (vanaf jouw voordeur tot locatie) en bedrijfskleding van de zaak. Op je verjaardag krijg je van ons een bloemetje en de middag vrij. Daarnaast hebben wij een leasefietsplan en deelname aan de gezonde bedrijfslunch.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. De e-learnings variëren van Spaans voor beginners tot persoonlijke effectiviteit. Daarnaast behoort het volgen van een training gericht op persoonlijke ontwikkeling bij de Baak tot de mogelijkheden.

Jouw werkplek

Jouw werkplek wordt Hotel de Baak Seaside in Noordwijk aan Zee. Een echte A locatie direct aan het strand van Noordwijk. Vanuit onze voordeur loop je zo de strandopgang op. Hotel de Baak Seaside heeft 20 vergaderzalen en 100 hotelkamers. Door de week ontvangen wij hier voornamelijk zakelijke groepen van 4 tot 75 personen. In het weekend en in de vakanties ontvangen wij veel toeristen. De locatie is uniek te noemen door de ligging direct aan het strand. Vanuit het restaurant kijk je naar de kabbelende golven. Ook heel fijn: even in de pauze uitwaaien op het strand. Kom je hier niet werken, kom er dan eens overnachten.

"Hier werken we niet met pakjes. We maken hier onze eigen jus, ook al duurt het wat langer. Zelfgemaakt is altijd het lekkerst."

Huidige Souschef

De Baak Seaside - lowres-9-1
De Baak Seaside - Highres-11
De Baak Seaside - Highres-21

Solliciteren?