Stage Meetings & Events

Als onderdeel van het Meetings & Events team houd jij je bezig met alle werkzaamheden achter de schermen rondom de evenementen, vergaderingen en trainingen op ons landgoed in Driebergen en in ons hotel in Noordwijk.

Fulltime

Minimaal 16 weken.
Startdatum in overleg

Opleiding

MBO of HBO opleiding
3e of 4e jaars/ afstuderen

Vergoeding

€500,- bij een fulltime dienstverband

Meer info?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Marijke Berends, Meetings & Events Manager, via het
telefoonnummer 071 – 3690100.

Werkzaamheden

Als onderdeel van het Meetings & Events team houd jij je bezig met alle werkzaamheden achter de schermen rondom de evenementen, vergaderingen en trainingen op ons landgoed in Driebergen en in ons hotel in Noordwijk.

Je neemt reserveringen aan per e-mail, maakt offertes en verwerkt deze op juiste wijze in ons reserveringssysteem VIPS. Naast reserveringen voor de zakelijke markt verwerk je ook de details voor de Baak trainingen en heb je contact met je collega’s van de Baak opleidingen.

Je verwelkomt onze trainers en andere contactpersonen en neemt de details van de dag(en) door. Eventuele wijzigingen deel je in het dagelijkse overleg met de operationele afdelingen.

Dit alles doe jij natuurlijk met een persoonlijke aanpak en met een groot oog voor detail en service. Elke training en vergadering verloopt mede door jouw bijdrage van reservering tot evaluatie perfect!

Functie eisen

Je bent actief en enthousiast en word gelukkig van een hospitality omgeving. Je wilt onze gasten echt ontzorgen. Het geeft niet als je nog niet veel ervaring hebt. Wij helpen je daar mee. Zolang je maar enthousiast bent om het werk te leren.

Je bent professioneel, proactief, servicegericht en stressbestendig. Daarnaast heb je oog voor detail en heb je het in je om zelfstandig te werken met een grote mate van verantwoordelijkheid.

Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal goed.

Je volgt momenteel een relevante MBO of HBO opleiding en zoekt bij voorkeur voor ten minste 16 weken een stage. Startdatum: in overleg.

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. Je krijgt een on-the-job trainingsprogramma en begeleiding door een SVH-leermeester tijdens jouw stage. Je ontvangt €500,- stagevergoeding bij fulltime dienstverband.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. 

"Een stage op de afdeling Meetings & Events ervaar ik als leuk, leerzaam en prettig. Het team is heel gezellig en behulpzaam. Dat is niet alleen naar stagiaires toe, maar ook naar alle andere collega’s. Dat is een hele prettige sfeer om te leren en werkervaring op te doen. Elke collega wil je graag helpen en dingen leren, ongeacht op welke locatie je bent.
Je krijgt een stagebegeleider op de afdeling en die kijkt hoe je het doet, helpt je en evalueert samen met jou hoe het gaat. Dat vind ik heel fijn, want je kan alles met diegene bespreken. Je leert alles wat ze doen op deze afdeling in een korte tijd. Daardoor word je uiteindelijk gewoon ingezet als een medewerker en draai je gewoon mee met alles wat ze doen. Kortom alles hebben ze goed geregeld voor stagiaires.
Een stage bij de afdeling Meetings & Event is zeer aanbevolen!"

Hélène'
oud stagiair Meetings & Events

Jouw werkplekken

Je komt in een team van betrokken en gedreven collega’s die snappen hoe je gezamenlijk twee mooie locaties runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.

Het team werkt vanuit beide locaties (Driebergen en Noordwijk). Je standplaats zal de locatie zijn die het dichtst bij je woonplaats ligt.

De Baak Seaside - Highres-35

Hotel de Baak Seaside

In Noordwijk vind je 20 vergaderzalen en 100 hotelkamers. Door de weeks ontvangen wij hier voornamelijk zakelijke groepen van 4 tot 75 personen. In het weekend en in de vakanties zie je veel toeristen. De locatie is uniek te noemen door de ligging direct aan het strand. Vanuit het restaurant kijk je naar de kabbelende golven. Ook heel fijn: even in de pauze uitwaaien op het strand. Kom je hier niet werken, kom er dan eens overnachten. 

_DSC2350_small

Landgoed de Horst

Het Landgoed ligt midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Wij hebben zelfs een groot stuk eigen bos. Vergaderen met collega's? Bespreek de zaken eens tijdens een rondje bos. In Driebergen hebben wij ruim 30 vergaderruimtes, 113 hotelkamers en een grote congreszaal, theater Maitland. We ontvangen hier doordeweeks zakelijke groepen van 4 tot 150 personen en in de vakanties en in het weekend toeristen.  

Enthousiast? Laat het ons weten!