Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Zit gastvrijheid bij jou in het bloed? En zie jij het zitten om ons team te komen versterken? Kijk dan naar onze actuele vacatures. Staat jouw vacature er niet tussen? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we met een kop koffie jouw mogelijkheden bij Hotel de Baak Seaside. 

Bekijk ons overzicht van actuele vacatures. Zit jouw vacature er niet tussen, maar ben je wel enthousiast? Stuur dan een open sollicitatie naar solliciteren.hospitality@debaak.nl.

De Baak Seaside - Sous Chef

Sous Chef
Vast of op ZZP basis

vacature-assistent-manager-restaurant-banqueting-1024x683 (1)

Restaurant/bar medewerker

Hotel De Baak Seaside - Lunchbuffet4

Leerling
Kok

Hotel De Baak Seaside - lowres-4

Stage
Front Office

De Baak Seaside - Highres-14

Zelfstandig Werkend
Kok

Stage Sales

Stage
Sales

Vacature-leerling-stagiair-gastheer-gastvrouw

Leerling of stagiair
Gastheer / gastvrouw

Inspiratie

Nieuwe expositie van Eveline Braak

Er is een nieuwe expositie gestart bij Hotel de Baak Seaside. De schilderijen zijn geschilderd door Eveline Braak en te bewonderen in het hotel van januari tot mei 2024. Tijdens haar studie aan de...

Lees meer »

Stagiaires

Werknemers van Hotel de Baak Seaside worden gestimuleerd om altijd te blijven ontwikkelen en bij te leren. Je bent immers nooit uitgeleerd. Dit is ook de reden dat wij altijd wel één of meerdere...

Lees meer »

Hotel for Trees

Vanaf 1 januari 2022 werken wij samen met Hotels for Trees en planten wij een boom wanneer een gast tijdens een meerdaagsverblijf er voor kiest om geen schoonmaak of handdoek verschoning te ontvangen.

Lees meer »