Seminars & Congressen

Ontmoet elkaar bij Hotel de Baak Seaside

Vraag direct een offerte aan

Geheel vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Seminars en congressen

Organiseer een middelgroot seminar of persoonlijke congres aan de Nederlandse kust. De frisse zeewind en de mogelijkheden om de dag af te sluiten met een wandeling langs de vloedlijn, geven jouw evenement een bijzondere dimensie. Wij zorgen voor een gastvrije ontvangst en een comfortabel verblijf. 

Ontdek Hotel de Baak Seaside

Ruimte

Ruimte om te ontmoeten. Zowel binnen als buiten.

Aan Zee

Direct aan het strand van Noordwijk aan Zee.

Aandacht

Wij denken graag met je mee over de invulling van de dag.

Gezonde voeding

Ons voedingsconcept: gezond en lekker ontbijten, lunchen en dineren.

Meerdaags overnachten

Blijf comfortabel overnachten in een van de 100 hotelkamers.

Golden green key

Hier zijn we trots op! Onze duurzame werkwijze is de sleutel naar de toekomst.

Seminar of congres organiseren?

Wij maken voor jou graag een offerte op maat. Hierbij houden we rekening met jouw wensen, qua opstelling van de ruimte, vitaliserende maaltijden en overnachtingen.

Offerte aanvragen

Altijd een arrangement dat bij je past

Bij ons is elke bijeenkomst uniek. Bij jouw bezoek aan ons hotel houden we rekening met jouw specifieke behoeften. Om je een indicatie van de prijs te geven, hebben we een aantal arrangementen samengesteld.

Hotel De Baak Seaside - Lunchbuffet1
De Baak Seaside - food-diner

Gezond en lekker eten

In ons restaurant – met zeezicht – staat iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar met verse, duurzame producten uit de omgeving. Geniet van ons (h)eerlijke lunchbuffet waar de nadruk op salades en vis ligt, met natuurlijk ook een stukje zoet buffet. 

Wij zijn onderdeel van Dutch Cuisine.  Dit betekent dat wij ieder seizoen een wisselend gerecht bieden met vooral Nederlandse seizoengroenten in de hoofdrol en vlees of vis als garnituur. Helemaal van deze tijd. Lekker en verantwoord voor mens, dier en de planeet.

Inspiratie

Nieuwe expositie van Eveline Braak

Er is een nieuwe expositie gestart bij Hotel de Baak Seaside. De schilderijen zijn geschilderd door Eveline Braak en te bewonderen in het hotel van januari tot mei 2024. Tijdens haar studie aan de...

Lees meer »

Stagiaires

Werknemers van Hotel de Baak Seaside worden gestimuleerd om altijd te blijven ontwikkelen en bij te leren. Je bent immers nooit uitgeleerd. Dit is ook de reden dat wij altijd wel één of meerdere...

Lees meer »

Hotel for Trees

Vanaf 1 januari 2022 werken wij samen met Hotels for Trees en planten wij een boom wanneer een gast tijdens een meerdaagsverblijf er voor kiest om geen schoonmaak of handdoek verschoning te ontvangen.

Lees meer »

Water besparen

Per 1 januari start Hotel de Baak Seaside een campagne in samenwerking met Made blue. Made Blue is een organisatie die zich inzet voor schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Ze werken samen met...

Lees meer »