Zakelijk overnachten

Ontdek de mogelijkheden van een meerdaagse bijeenkomst in Noordwijk aan Zee

Boek je overnachting

Meerdaagse bijeenkomst

Organiseer jij een evenement en wil jij zoveel mogelijk uit de bijeenkomst halen? Met een overnachting in ons unieke hotel maak je van jouw bijeenkomst een meerdaagse bijeenkomst. Met ruimte voor ontwikkeling, leren en ontspanning. Je ontneemt de aanwezigen de stress van het op tijd komen in de ochtend. En je weet zeker dat iedereen er op tijd klaar voor is. Ook is er ruimte om elkaar na de bijeenkomst samen te dineren en tijdens een avondwandeling door de branding na te praten over de stappen die zijn gezet die dag.

Superior

In de superior kamer geniet je van een fantastisch uitzicht over het strand, de zee en de duinen. Val in slaap met het zachtjes ruisen van de wind en wordt uitgerust wakker met het breken van de golven op het strand. Je bed is gemaakt van duurzame materialen. Je wordt zeker uitgerust wakker! Iedere kamer is voorzien van een eigen bad of douche, wc, tv, haarföhn een kluis en snelle wifi. In de ochtend heb je de mogelijkheid om te genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet voor een vitale start van de dag.

Hotel de Baak Seaside - Kamer Zeezijde 2
Hotel de Baak Seaside - Kamer landzijde comfort

Comfort

Een comfortabele kamer met een heerlijk – speciaal voor Hotel de Baak Seaside ontworpen – bed voor een heerlijke overnachting aan zee. Hier kun je goed ontspannen na een inspannende dag. De kamer heeft een eigen douche, wc, tv, haarföhn, snelle wifi en een kluis. Na een revitaliserende nacht kun je de volgende ochtend genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Ruimte

Ruimte om te ontmoeten. Zowel binnen als buiten.

Goed bereikbaar

Binnen een paar stappen sta je op het strand van Noordwijk aan Zee.

Aandacht

Wij denken graag met je mee over de invulling van de dag.

Gezonde voeding

Ons voedingsconcept: gezond en lekker ontbijten, lunchen en dineren.

Meerdaags overnachten

Blijf comfortabel overnachten in een van de 100 hotelkamers.

Golden green key

Hier zijn we trots op! Onze duurzame werkwijze is de sleutel naar de toekomst.

Op adem komen

Hotel de Baak Seaside ligt pal aan het strand in het bruisende Noordwijk aan Zee. In een half uur rijd je erheen vanuit Amsterdam, Schiphol, Den Haag en Leiden. Geniet tussen de werkzaamheden van alles wat de omgeving te bieden heeft. Neem even rust uit de stad en wandel na een werkdag over een van de vele uitgestippelde routes in de duinen. Laad weer helemaal op in de branding met het rustgevende geluid van de zee. Ontdek de historische kant van Noordwijk en ontmoet je relaties op de terrassen aan onze levendige boulevard.

Zakelijke lounge Noordwijk aan zee
De Baak Seaside - food-diner

Gezond en lekker eten

In ons restaurant – met zeezicht – staat iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar met verse, duurzame producten uit de omgeving. Geniet van ons (h)eerlijke lunchbuffet waar de nadruk op salades en vis ligt, met natuurlijk ook een stukje zoet buffet. 

Wij zijn onderdeel van Dutch Cuisine.  Dit betekent dat wij ieder seizoen een wisselend gerecht bieden met vooral Nederlandse seizoengroenten in de hoofdrol en vlees of vis als garnituur. Helemaal van deze tijd. Lekker en verantwoord voor mens, dier en de planeet.

Niet zomaar een hotel

Hotel de Baak Seaside is een uniek hotel met ruimte voor inspiratie, ontwikkeling en ontplooiing. De omgeving speelt een belangrijke rol als je stappen wilt zetten als individu of als team. Wij ontarmen de filosofie van Charles Maitland: ‘De ambiance is niet de verpakking, maar een essentieel onderdeel van het product.’  Deze filosofie bewijst inmiddels al meer dan zestig jaar haar waarde.

Loop rond en ontdek de wisselende kunstexposities of gedichten in de poëzielaan. Ga naar buiten en maak je hoofd leeg met een verfrissende strandwandeling. Het gaat zeker effect op je hebben. 

Zakelijk hotel Noordwijk aan zee

Vraag een offerte aan

Wil jij je opladen na een lange werkdag of van jouw training een meerdaagse bijeenkomst maken? Ontdek de mogelijkheden voor een zakelijke overnachting aan zee.

Offerte aanvragen