Stage Front Office Medewerker

Jij bent het eerste aanspreekpunt van onze gasten. Wil jij graag het visitekaartje van ons hotel zijn? Dan zit je bij ons goed. Samen met je collega’s zorg je dat onze gasten het aan niets ontbreekt. Jij hebt hospitality in je bloed zitten. Klinkt dit al goed? Wacht maar tot je ons hotel hebt gezien! Jij bent meer dan welkom om ons team te komen versterken.

Fulltime

Minder uur is bespreekbaar
Indien opleiding dit vraagt

Stage

Start vanaf juli/augustus
MBO niveau 3 of 4

Vergoeding

€500,- bij een fulltime dienstverband

Meer info?

Neem contact op met Kim de Vries, Front Office Manager, voor meer informatie over de vacature via 071 – 3690100.

 

Functieomschrijving

Jij gaat werken op een A locatie in Noordwijk aan Zee, een van de meest bruisende badplaatsen van Nederland. Hotel de Baak Seaside ligt direct aan de strandopgang. Een heerlijke werkomgeving! Jouw taak is de gasten een warm welkom heten en hen te woord staan. En dat uiteraard niet alleen vanuit de receptie, maar ook telefonisch of via de e-mail. Jij en je collega’s zijn het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw team is ook nog eens erg leuk! Samen met jouw collega draai je wisseldiensten achter de receptie. Vaak is het rooster ruim van te voren bekend en denk jij mee in jouw rooster. 

Functie eisen

Om stage te lopen bij de Front Office dien je een vakgerelateerde opleiding te volgen op minimaal MBO niveau 3 of 4. Hiermee heb je al wel redelijk wat theorie kennis op gedaan en ben je klaar voor de praktijkervaring. 

Wij vinden het belangrijk dat je gastvrij ingesteld bent en enthousiast te werk gaat. Wij ontvangen naast zakelijke deelnemers veel Internationale gasten. Het is daarom erg prettig als je naast Nederlands ook Engels en/of Duits spreekt. 

Arbeidsvoorwaarden

Werknemers van Hotel de Baak Seaside worden gestimuleerd om altijd te blijven ontwikkelen en bij te leren. Je bent immers nooit uitgeleerd. Dit is ook de reden dat wij altijd wel één of meerdere stagiaires rond hebben lopen. Dit maakt dat jij een ervaren begeleider krijgt die weet wat er van je verwacht wordt en wat de mogelijkheden zijn. 

Er is ruimte om te leren en praktijkervaring op te doen in jouw functie. Je ontvangt een vergoeding voor je reiskosten en wordt voorzien van bedrijfskleding. 

En uiteraard ontvang je ook een stagevergoeding van €500,- per maand. 

Jouw werkplek

Jouw werkplek wordt Hotel de Baak Seaside in Noordwijk aan Zee. Een echte A locatie direct aan het strand van Noordwijk. Vanuit onze voordeur loop je zo de strandopgang op. Hotel de Baak Seaside heeft 20 vergaderzalen en 100 hotelkamers. Door de week ontvangen wij hier voornamelijk zakelijke groepen van 4 tot 75 personen. In het weekend en in de vakanties ontvangen wij veel toeristen. De locatie is uniek te noemen door de ligging direct aan het strand. Vanuit het restaurant kijk je naar de kabbelende golven. Ook heel fijn: even in de pauze uitwaaien op het strand. Kom je hier niet werken, kom er dan eens overnachten.

"Werken bij Hotel de baak is ontzettend leuk, je wordt gelijk door iedereen verwelkomt en de sfeer voelt goed en verwarmend, net als bij een familie."

Veerle, Stagiaire Front Office

Zie jij jezelf hier binnenkort staan?

foto_receptie

Solliciteren?