Stagiaires

Werknemers van Hotel de Baak Seaside worden gestimuleerd om altijd te blijven ontwikkelen                                                                                              en bij te leren. Je bent immers nooit uitgeleerd. DitDe Baak Seaside - Highres-37 is ook de reden dat wij altijd wel één of meerdere stagiaires rond hebben lopen. Dit maakt dat stagiaires een ervaren begeleider krijgen die weet wat er verwacht wordt en wat de mogelijkheden zijn.

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. Er is ruimte om te leren en praktijkervaring op te doen in de desbetreffende functie.

Indien van toepassing krijgt de stagiaire een speciaal inwerkprogramma van ons. Zo leren ze niet alleen de collega’s, maar ook de organisatie kennen. Daarnaast ontvangt een stagiaire een passende stagevergoeding.

Wij bieden verschillende stage plekken aan op de afdelingen Front Office, Keuken, Restaurant, Sales, Marketing & Communicatie en Meetings & Events. Onze stages zijn geschikt voor MBO, HBO en afstuderen. Bekijk onze recente stagevacatures op de website van Hotel de Baak Seaside.

 

"Een stage op de afdeling Meetings & Events ervaar ik als leuk, leerzaam en prettig. Het team is heel gezellig en behulpzaam. Dat is niet alleen naar stagiaires toe, maar ook naar alle andere collega’s. Dat is een hele prettige sfeer om te leren en werkervaring op te doen. Elke collega wil je graag helpen en dingen leren, ongeacht op welke locatie je bent."

Hélène
Oud stagiaire Meetings & events

 

"Werken bij Hotel de baak Seaside is ontzettend leuk, je wordt gelijk door iedereen verwelkomt en de sfeer voelt goed en verwarmend, net als bij een familie."

Veerle
Oud stagiaire Front Office

 

"Wij zijn netjes ontvangen en meegenomen in het bedrijf. Daarnaast hebben we een perfecte werkplek en een medewerkerslunch. Wij worden behandeld als echte medewerkers en niet als stagiaires."

Femke, Sierra en Isa
Stagiaires Voeding en Diëtetiek