Contact

Heb je vragen over onze locatie, leerruimten of service? Neem dan zeker contact met ons op. We beantwoorden je vragen met plezier.

Adres & route


Hotel de Baak Seaside
Koningin Astrid boulevard 23
2202 BJ Noordwijk

 

Wegwerkzaamheden Noordwijk

De komende maanden is de reguliere aanrijdroute naar Hotel de Baak Seaside afgesloten wegens wegwerkzaamheden. Dit betekent dat Hotel de Baak Seaside minder goed bereikbaar is. De Grent is afgesloten tussen 4 september en 22 december voor gemotoriseerd verkeer. Voor fietsers en wandelaars is de Grent wel toegankelijk. Hotel de Baak Seaside is te bereiken via de Oude Zeeweg en vervolgens de Rembrandtweg, volg deze tot de boulevard. Op de boulevard draait u rechtsaf richting Hotel de Baak Seaside.

De bus blijft gedurende de werkzaamheden wel rijden over de Huis ter Duinstraat via Pickeplein naar de Oude Zeeweg. Voor het openbaar vervoer wordt een bussluis gecreëerd.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

 

Reserveringsafdeling (voor zakelijke reserveringen)
071 369 01 79
welcome@debaakseaside.nl
De reserveringsafdeling is bereikbaar op werkdagen van 8:30-17:00 uur

Receptie (voor particuliere reserveringen)
071 369 01 00
receptie@debaakseaside.nl
De receptie is 7 dagen per week bereikbaar.

Neem contact met ons op

Bedankt voor het invullen van het contactformulier. 

Bekijk Hotel de Baak Seaside in 360 graden

Gebruik het menu om direct naar de juiste zaal te navigeren.

Route

Parkeren

We hebben een parkeerplaats met enkele parkeerplekken voor hotelgasten. Als deze parkeerplaats vol is, is het mogelijk om de auto te plaatsen op de boulevard voor het hotel parkeren of op een van de parkeerplaatsen in de duinpan.

Zowel op onze parkeerplaats als in de omgeving is het betaald parkeren. Houd er rekening mee dat het in de zomermaanden lastig kan zijn om een parkeerplaats te vinden.