Stage Sales

Je gaat heel veel leren over het aangaan, onderhouden en uitbouwen van klantrelaties. Je zult voornamelijk werkzaam zijn in Driebergen. Kom stage lopen bij Hotel de Baak Seaside in Noordwijk en Landgoed de Horst in Driebergen.

Fulltime

Min. 5 maanden (voorkeur 10 maanden).
Startdatum in overleg

Opleiding

HBO opleiding
3e of 4e jaars/ afstuderen

Vergoeding

€500,- bij een fulltime dienstverband

Meer info?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Léonie van der Maale-Esters, Sales Manager, via het
telefoonnummer 071 – 3690100.

Werkzaamheden

Je gaat heel veel leren over het aangaan, onderhouden en uitbouwen van klantrelaties. Je zult voornamelijk werkzaam zijn in Driebergen.

Je gaat potentiële sales leads in kaart brengen en verzorgt ook de opvolging hiervan. Daarnaast bel je bestaande klanten en voer je aftersales gesprekken.

Je bereidt rondleidingen voor en geeft deze ook aan potentiële, gasten en samenwerkingspartners.

Daarnaast ondersteun je de Sales Manager bij de algehele (administratieve) sales werkzaamheden, denk aan gegevens verwerken in ons CRM systeem, analyse en rapportage van omzetcijfers.

Je doet marktonderzoek naar potentiële opdrachtgevers.

Je kan je creativiteit kwijt in diverse sales- en marketing acties en denkt hier ook proactief aan mee.

Je biedt ondersteuning aan de Meetings & Events afdeling in voorbereiding en organisatie van gereserveerde bijeenkomsten.

Functie eisen

Je hebt passie voor het vak en hebt een commerciële instelling. Je bent gastvrij en dienstverlenend.

Je bent enthousiast, communicatief vaardig en vindt plezier in je werk belangrijk.

Je bent ondernemend en streeft naar goede resultaten.

Je bent creatief en neemt graag initiatief.

Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal goed.

 Je volgt momenteel een relevante HBO opleiding en zoekt bij voorkeur voor ten minste 5 maanden een stage (bij voorkeur 10 maanden). Startdatum in overleg.

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar.

Je krijgt een speciaal inwerkprogramma van ons. Zo leer je niet alleen je collega’s, maar ook de organisatie kennen. Je ontvangt €500,- stagevergoeding.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. 

Jouw werkplekken

Je komt in een team van betrokken en gedreven collega’s die snappen hoe je gezamenlijk twee mooie locaties runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.

Je standplaats zal voornamelijk Driebergen zijn.

De Baak Seaside - Highres-35

Hotel de Baak Seaside

In Noordwijk vind je 20 vergaderzalen en 100 hotelkamers. Door de weeks ontvangen wij hier voornamelijk zakelijke groepen van 4 tot 75 personen. In het weekend en in de vakanties zie je veel toeristen. De locatie is uniek te noemen door de ligging direct aan het strand. Vanuit het restaurant kijk je naar de kabbelende golven. Ook heel fijn: even in de pauze uitwaaien op het strand. Kom je hier niet werken, kom er dan eens overnachten. 

_DSC2350_small

Landgoed de Horst

Het Landgoed ligt midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Wij hebben zelfs een groot stuk eigen bos. Vergaderen met collega's? Bespreek de zaken eens tijdens een rondje bos. In Driebergen hebben wij ruim 30 vergaderruimtes, 113 hotelkamers en een grote congreszaal, theater Maitland. We ontvangen hier doordeweeks zakelijke groepen van 4 tot 150 personen en in de vakanties en in het weekend toeristen.  

Enthousiast? Laat het ons weten!