Administratief Medewerker Meetings & Events

Jij bent samen met het team van Meetings & Events verantwoordelijk dat alle events volgens aanvraag verwerkt worden. Jij verzorgt de administratieve afhandeling van voornamelijk Baak trainingen die plaatsvinden op Landgoed de Horst in Driebergen en Hotel de Baak Seaside in Noordwijk.

Uren in overleg

Maximaal 38 uur per week.
4 tot 5 dagen per week

Horeca CAO schaal 4

Brutoloon tussen de € 2.279,- en € 2.618,- per maand

Kernwoorden

Administratieve topper, snel schakelen, enthousiast

Meer info?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Marijke Berends, Meetings & Events Manager, via het
telefoonnummer 071 – 3690100.

Functieomschrijving

Als onderdeel van het Meetings & Events team houd jij je bezig met diverse administratieve werkzaamheden rondom de trainingen op ons landgoed in Driebergen en in ons hotel in Noordwijk.

Je verwerkt voornamelijk alle formulieren en reserveringen voor de Baak trainingen, denk hierbij aan details rondom tijden, aantallen, invulling catering, facturatiegegevens.

Je hebt regelmatig contact met je collega’s van ons trainingsinstituut de Baak en met je collega’s van de banqueting, het restaurant en de receptie.

Je verwelkomt onze trainers en andere contactpersonen en neemt de details van de dag(en) door. Eventuele wijzigingen deel je in het dagelijkse overleg met de operationele afdelingen.

Dit alles doe jij natuurlijk met een persoonlijke aanpak en met een groot oog voor detail en service. Elke training verloopt mede door jouw bijdrage van reservering tot evaluatie perfect!

Functie eisen

Je hebt enige ervaring in een administratieve functie op MBO niveau of je bent een starter op HBO niveau.

Je werkt nauwgezet en hebt oog voor detail. Je houdt ervan om zelfstandig te werken met een grote mate van verantwoordelijkheid.

Je bent proactief, service- en oplossingsgericht en wordt gelukkig van een hospitality omgeving.

Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Ook in de Engelse taal kun je op een goed niveau mondeling en schriftelijk communiceren.

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. Het brutoloon ligt tussen de €2.279,- en €2.618,- obv 38-urige werkweek (Horeca CAO, schaal 4, afhankelijk van ervaring en leeftijd).

Je ontvangt reiskostenvergoeding (vanaf jouw voordeur tot locatie) en bedrijfskleding van de zaak. Op je verjaardag krijg je van ons een bloemetje en de middag vrij. Daarnaast hebben wij een leasefietsplan en deelname aan de gezonde bedrijfslunch.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. Ook behoort het volgen van een training gericht op persoonlijke ontwikkeling bij de Baak tot de mogelijkheden.

Jouw werkplekken

Je komt in een team van betrokken en gedreven collega’s die snappen hoe je gezamenlijk twee mooie locaties runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.

Het team werkt vanuit beide locaties (Driebergen en Noordwijk). Je standplaats zal de locatie zijn die het dichtst bij je woonplaats ligt.

De Baak Seaside - Highres-35

Hotel de Baak Seaside

In Noordwijk vind je 20 vergaderzalen en 100 hotelkamers. Door de weeks ontvangen wij hier voornamelijk zakelijke groepen van 4 tot 75 personen. In het weekend en in de vakanties zie je veel toeristen. De locatie is uniek te noemen door de ligging direct aan het strand. Vanuit het restaurant kijk je naar de kabbelende golven. Ook heel fijn: even in de pauze uitwaaien op het strand. Kom je hier niet werken, kom er dan eens overnachten. 

_DSC2350_small

Landgoed de Horst

Het Landgoed ligt midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Wij hebben zelfs een groot stuk eigen bos. Vergaderen met collega's? Bespreek de zaken eens tijdens een rondje bos. In Driebergen hebben wij ruim 30 vergaderruimtes, 113 hotelkamers en een grote congreszaal, theater Maitland. We ontvangen hier doordeweeks zakelijke groepen van 4 tot 150 personen en in de vakanties en in het weekend toeristen.  

Enthousiast? Laat het ons weten!