Front Office Medewerker

Jij bent het eerste aanspreekpunt van onze gasten. Wil jij graag het visitekaartje van ons hotel zijn? Dan zit je bij ons goed. Samen met je collega’s zorg je dat onze gasten het aan niets ontbreekt. Jij hebt hospitality in je bloed zitten. Klinkt dit al goed? Wacht maar tot je ons hotel hebt gezien! Jij bent meer dan welkom om ons team te komen versterken.

Fulltime

Minder uur is bespreekbaar
Minimaal 3 dagen per week

Horeca CAO schaal 5

Brutoloon tussen de € 2.093,- en € 2.524,- per maand

Kernwoorden

Starter, gastvrij en
vrolijk ingesteld

Meer info?

Neem contact op met Kim de Vries, Front Office Manager, voor meer informatie over de vacature via 071 – 3690100.

 

Functieomschrijving

Jij gaat werken op een A locatie in Noordwijk aan Zee, een van de meest bruisende badplaatsen van Nederland. Hotel de Baak Seaside ligt direct aan de strandopgang. Een heerlijke werkomgeving! Jouw taak is de gasten een warm welkom heten en hen te woord staan. En dat uiteraard niet alleen vanuit de receptie, maar ook telefonisch of via de e-mail. Jij en je collega’s zijn het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw team is ook nog eens erg leuk! Samen met jouw collega draai je wisseldiensten achter de receptie. Vaak is het rooster ruim van te voren bekend en denk jij mee in jouw rooster. 

Functie eisen

Is dit je eerste baan? Dat geeft helemaal niks. Zolang jij de juiste opleiding hebt (MHS, TIO, MTRO toerisme of iets vergelijkbaars) ben jij bij ons van harte welkom! Bij Hotel de Baak Seaside krijg je ruimte om ervaring op te doen en te groeien in jouw functie. Wij werken met het reserveringssysteem VIPS. Heb je hier al eerder mee gewerkt? Super! Zo niet, dan helpen wij je op weg. Wij ontvangen naast zakelijke deelnemers veel Internationale gasten. Het is daarom erg prettig als je naast Nederlands ook Engels en/of Duits spreekt. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. Dit is ook de reden dat wij met jou in gesprek gaan hoeveel uur je per week wilt werken . Onze voorkeur gaat wel uit naar fulltime. Het brutoloon ligt tussen de € 2.000,- en € 2.500,- obv 38-urige werkweek (Horeca CAO, schaal 5).

Je ontvangt reiskostenvergoeding en bedrijfskleding van de zaak.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. De e-learnings variëren van Spaans voor beginners tot persoonlijke effectiviteit. Daarnaast behoort het volgen van een training gericht op persoonlijke ontwikkeling bij de Baak tot de mogelijkheden .

Jouw werkplek

Jouw werkplek wordt Hotel de Baak Seaside in Noordwijk aan Zee. Een echte A locatie direct aan het strand van Noordwijk. Vanuit onze voordeur loop je zo de strandopgang op. Hotel de Baak Seaside heeft 20 vergaderzalen en 100 hotelkamers. Door de week ontvangen wij hier voornamelijk zakelijke groepen van 4 tot 75 personen. In het weekend en in de vakanties ontvangen wij veel toeristen. De locatie is uniek te noemen door de ligging direct aan het strand. Vanuit het restaurant kijk je naar de kabbelende golven. Ook heel fijn: even in de pauze uitwaaien op het strand. Kom je hier niet werken, kom er dan eens overnachten.

"Werken bij Hotel de Baak Seaside voelt als thuiskomen. Ik werk met ontzettend leuke mensen, zowel collega’s als gasten. Het voelt als één grote familie en we doen het met z’n allen."

Lucica, front office medewerker

Zie jij jezelf hier binnenkort staan?

foto_receptie

Solliciteren?