Sport & teambuilding

Waar je team een boost krijgt

Wil je jouw team een boost geven en zoek je de juiste locatie? Een locatie waar je van nature energie krijgt? Waar alles is ingericht voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing? Een plek waar jouw team kan overnachten en waar de voortuin het strand is? Ben je op zoek naar een plek die ideaal is voor een energierijke teamsessie? Welkom bij de Baak Seaside. Wij geven jou met plezier een gastvrije ontvangst.

buitenterras

Wat wil jij bereiken?

Samen ontleden wij de vraag. Want wij hebben maar één doel: bijdragen aan jullie succes. De activiteit moet naadloos aansluiten op jouw doel. Wij hebben een boek vol ideeën gekoppeld aan verrijkende partners. Alles om je team sterker te maken. De activiteiten sluiten altijd aan op de geconstateerde aandachtspunten. Of het nu gaat om een looptraining, workshop schermen, yoga, boksen of mountain-biketocht door de duinen. Alles moet kloppen. Van welkom tot afscheid.

Verrijkende partners

Om jou de beste teamsessie te bieden, werken wij samen met tal van partners. Pure professionals met naam en faam op het gebied van sport- en teambuilding. Zij zorgen ervoor dat gedrag op een krachtige en effectieve wijze zichtbaar en bespreekbaar wordt. Hierdoor ontstaat een verscherpt inzicht en een versneld leerproces.

details

Het verschil zit in de details

Interactie kost energie. Energie kun je terugwinnen door een flinke strandwandeling te maken, maar ook door goed te eten. In onze keuken staan bevlogen professionals. Zij zorgen ervoor dat het eten lekker, maar ook energierijk is. Dit doen ze door te werken met alleen maar voedzame en revitaliserende ingrediënten. En zijn er specifieke vragen of wensen, dan serveren ze graag het juiste antwoord.

vieren-feesten

Wat gasten over ons zeggen

The proof of the pudding is in the eating. Dat geldt ook zeker voor ons. Want het enige cijfer dat telt, is de waardering van onze gasten.

Lees de ervaringen van onze gasten
meer-informatie

Benieuwd naar meer?

Hebben wij je geprikkeld? Ben je benieuwd naar meer? Leuk! Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. En heb je vragen, bel ons. Wij helpen je graag.

Vraag een offerte aan