Meet & greet

Voor bruisende ontmoetingen

Ben jij op zoek naar de ideale plek om te ontmoeten of om bijvoorbeeld een teambijeenkomst te organiseren? In een bruisende, energierijke omgeving? Waar je ook kunt overnachten? Waar de keuken de hele dag voor een gezonde bijdrage zorgt? Een plek waar je heerlijk kunt uitwaaien en een inspirerende teamsessie kunt houden? Welkom bij de Baak Seaside. Wij geven jou met plezier een gastvrije ontvangst.

Waar ben je naar op zoek?

Samen ontleden wij jouw vraag. Wat is je doel? Wat wil je bereiken? Met hoeveel personen? En met welke zaalopstelling? Samen bepalen wij de benodigde ruimte(s), de faciliteiten, catering en eventuele overnachtingen. Alles moet kloppen. Van sticky note tot de juiste verlichting.

meet & greet

Altijd een passend arrangement

Zelden nemen gasten bij ons een standaard arrangement af. Bijna altijd is het maatwerk. Wij werken niet met losse prijzen voor zaalhuur, services en catering, maar onze arrangementen omvatten altijd alles wat je nodig hebt voor een vaste prijs per persoon. Lekker makkelijk.

Arrangementen & prijzen
energierijke-keuken

Een energierijke keuken

Interactie kost energie. Bijtanken doe je door een verfrissende strandwandeling te maken, maar ook door de juiste voeding tot je te nemen. Onze bevlogen koks houden zich daarom bezig met eten dat lekker, maar vooral energierijk is. Met revitaliserende ingrediënten. En heb je specifieke wensen, dan weten zij altijd het juiste antwoord te vinden. Geserveerd op het bord.

hotelkamer

Heerlijk overnachten

Meerdaagse meeting? Bij ons kun je overnachten. Wij beschikken over 100  comfortabele hotelkamers, waarvan 30 met zeezicht. Onze kamers zijn modern en compleet ingericht.  En oh ja, ook nog met een prijswinnend bed.

Bekijk onze hotelkamers
referenties-gasten

Wat gasten over ons zeggen

The proof of the pudding is in the eating. Dat geldt ook zeker voor ons. Want het enige cijfer dat telt, is de waardering die wij van onze gasten ontvangen.

Lees de ervaringen van onze gasten
algemene-voorwaarden-de-baak-seaside

Benieuwd naar meer?

Ben je geprikkeld? Benieuwd naar meer? Leuk! Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. En heb je vragen, bel ons. Wij helpen je graag.

Vraag een offerte aan