Vergaderlocatie Noordwijk aan Zee

Vergaderlocatie Noordwijk aan Zee

De meest inspirerende vergaderlocatie in Noordwijk aan Zee vind je bij Hotel de Baak Seaside: direct aan de kust, waar het strand slechts een pad naar beneden is. Ontwaak, verfris en ontspan. Hotel de Baak Seaside in Noordwijk aan Zee bied je alle handvaten voor een optimaal overleg, training of inspiratiesessie. Daag elkaar uit, maar kom ook samen tot rust op deze bijzondere plek aan het strand.

Het doel van Hotel de Baak Seaside is jou een unieke vergaderlocatie in Noordwijk aan Zee te bieden, waar je deze elders niet snel zal vinden. Wat je vraag of doel ook is, Hotel de Baak Seaside biedt je alle ruimte, faciliteiten én service om jouw ervaring zo uniek mogelijk te maken. Daarbij komt ook nog eens een uitstekende catering. Wie wil dat nu niet? Van welkom tot afscheid: ons doel is om bij te dragen aan jouw succes.

Inspirerende vergaderlocatie aan zee

Hotel de Baak Seaside in Noordwijk aan Zee heeft een prachtige en energieke omgeving. Niet alleen heerlijk om te zien en bewonderen, maar ook juist een essentieel onderdeel van de leer- en teamworkbeleving waar jij naar op zoek bent. Met een groot aanbod aan praktische ruimtes die van binnen én buiten aansluiten op jouw wensen zul je hier niks tekort komen.

Hotel de Baak Seaside vergaderlocatie in Noordwijk aan Zee biedt 20 zalen voor zowel grote als kleine groepen. In deze moderne, ruime, lichte en serene zalen vind je altijd een passende leeromgeving voor jouw gezelschap. Een aanpassing nodig? Geen enkel probleem. Een groot deel van de zalen bij Hotel de Baak Seaside in Noordwijk aan Zee zijn voorzien van flexibele wanden. De vergaderzalen kunnen daarom aan elkaar gekoppeld worden, waardoor iedere sessie, meeting of overleg in een aangepaste ruimte uitgevoerd wordt. Precies afgesteld op jouw wensen.

vergaderlocatie Noordwijk aan zee
Hotel de Baak Seaside - Kamer Landzijde

Hotel de Baak Seaside: een overnachting aan zee

Hotel de Baak Seaside biedt niet alleen een ideale omgeving in het bruisende hart van Zuid-Holland: ook voor een rustgevende overnachting ben je hier precies aan het juiste adres. Het hotel biedt naast een inspirerende ervaring ook nog eens ruim 100 comfortabele kamers, waarvan 30 met uitzicht op zee. Laad jezelf op, waai lekker uit en kom vervolgens weer tot rust op deze prachtige plek aan het strand, in het hart van Zuid-Holland. Deze bijzondere locatie in Midden-Nederland ligt direct aan de kust, waardoor je bijna geen andere keus hebt dan tot rust te komen bij deze activerende omgeving aan zee.

Een vergaderlocatie boeken in Noordwijk aan Zee

Twijfel niet om deze bijzondere locatie recht aan de kust te boeken voor jou en je gezelschap. Wat je ook nodig hebt: wij zorgen dat alles voor jou en je team tot in de puntjes geregeld is. Unieke vergaderzalen, rustgevende hotelkamers, uitgebreid ontbijtbuffet en een gezellige patio met diverse drankjes en hapjes bij de hotelbar. En als kers op de taart: een lounge en terras met zeezicht.

Hotel de Baak Seaside ligt direct aan het water. Wil je uitwijken van de rustige omgeving en wat meer prikkels voelen in een nabij centrum? De grote welbekende steden Amsterdam en Den Haag liggen op slechts 30 minuten afstand van deze bijzondere plek. Dit zorgt ervoor dat alle opties mogelijk zijn voor een fantastisch verblijf als zakenreiziger. Een optimale locatie om jezelf op te laden en je volledig te focussen op je eigen leerontwikkeling. Alles wat je nodig hebt ligt bij Hotel de Baak Seaside binnen handbereik.

Al met al: laat je stimuleren in deze bruisende omgeving in het midden van Zuid-Holland. Hotel de Baak Seaside is bindend en boeiend voor mensen en organisaties. Dompel jezelf onder in een omgeving waarin je leert meer uit jezelf en je medemens te halen. Leer, ontmoet, reflecteer, vier en laat je verrassen bij Hotel de Baak Seaside: dé vergaderlocatie in Noordwijk aan Zee.   

vergaderlocatie boeken noordwijk

Nieuwe expositie van Eveline Braak

Er is een nieuwe expositie gestart bij Hotel de Baak Seaside. De schilderijen zijn geschilderd door Eveline Braak en te bewonderen in het hotel van januari tot mei 2024. Tijdens haar studie aan de...

Lees meer »

Stagiaires

Werknemers van Hotel de Baak Seaside worden gestimuleerd om altijd te blijven ontwikkelen en bij te leren. Je bent immers nooit uitgeleerd. Dit is ook de reden dat wij altijd wel één of meerdere...

Lees meer »

Hotel for Trees

Vanaf 1 januari 2022 werken wij samen met Hotels for Trees en planten wij een boom wanneer een gast tijdens een meerdaagsverblijf er voor kiest om geen schoonmaak of handdoek verschoning te ontvangen.

Lees meer »