Vergaderlocatie Den Haag

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie of trainingslocatie in de buurt van Den Haag? Bij Hotel de Baak Seaside vind je de oplossing: de meest inspirerende vergader- en trainingslocatie gunstig gelegen in Noordwijk.

Vergaderlocatie in de buurt van Den Haag

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie of trainingslocatie in de buurt van Den Haag? Bij Hotel de Baak Seaside vind je de oplossing: de meest inspirerende vergader- en trainingslocatie gunstig gelegen in Noordwijk. Bij Hotel de Baak Seaside kun je kiezen uit prachtige vergader- en trainingslocaties met een capaciteit van 2 tot en met 150 personen, en dat alles in een rustgevende omgeving aan zee.

Vergaderingen en trainingen zijn de ruggengraat van elk goed functionerend bedrijf. Ze bieden een platform voor het uitwisselen van ideeën, ruimte om te brainstormen en om de collectieve creativiteit de juiste kant op te laten stromen. Als vergaderingen en trainingen zelf belangrijk zijn, dan is de ruimte waarin ze plaatsvinden dat ook. Een belangrijke kwartaalbeslissing nemen of een training volgen in een inspirerende ruimte draagt bij aan het geheel. Vergaderen of een training geven in een motiverende locatie zorgt voor de best mogelijke resultaten.

Vergaderruimte huren Den Haag: voldoe aan al je wensen

Den Haag en omstreken heeft geen gebrek aan fantastische vergaderruimtes die dag en nacht gebruikt kunnen worden voor je professionele wensen. Maar wanneer je op zoek bent naar een locatie die aansluit bij de wensen en behoeften van je vergadering en gegadigden, bindt en boeit onze vergaderlocatie in Noordwijk aan Zee jou en je collega’s.

De Baak Seaside - Highres-2
referenties-gasten

Creëer de juiste omgeving voor de ideale vergadering of training in de buurt van Den Haag

Bij het zoeken van een vergaderruimte in Den Haag, wil je er zeker van zijn dat iedereen aanwezig kan zijn. Dit betekent dat je extra waakzaam bent als het gaat om aspecten als toegankelijkheid en overige benodigdheden. Bij Hotel de Baak Seaside hebben we overal rekening mee gehouden. Wij zijn eenvoudig te bereiken dankzij onze gunstige locatie in Noordwijk en wij kunnen alles verzorgen voor de ideale vergadering of training. Van flipover, beamer tot een heerlijke lunch of diner. Wij denken graag met je mee over dieetwensen voor je vergadering in de buurt van Den Haag, zodat jij je alleen hoeft te focussen op de uitkomst van de vergadering.

Trainingslocatie Den Haag: de juiste sfeer creëren doen we samen

Niet alle trainingslocaties zijn hetzelfde, sommige locaties zijn beter geschikt voor bepaalde trainingen. Als je een interne creatieve training hebt, wil je misschien een unieke en bijzondere trainingslocatie in Den Haag of omstreken. Het voordeel van een unieke trainingslocatie is dat je alle deelnemers mee kunt nemen in een onvergetelijke training. Of ben je juist op zoek naar een klassiekere en professionele opstelling voor een externe training met een goed uitzicht? Ook dan kun je meerdaags bij ons terecht.

Neem gerust contact met ons op om de training of vergadering voor te bespreken, zodat de vergadering of training zo goed mogelijk verloopt. Drinken, zoals thee, koffie of water zijn bijvoorbeeld onmisbaar. Ook bieden wij een lunch of diner aan om je energie weer aan te vullen. Technische aspecten, ook iets waar we rekening mee houden: heb je een beamer, microfoon of iets anders nodig om je training met audio of video tot leven te brengen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om van je bijeenkomst een succes te maken.

Ruimte Dinkel - ronde tafel met stoelen

Inspirerende vergaderlocatie Scheveningen

Onze vergaderlocaties en trainingslocaties zijn ook makkelijk te bereiken voor bedrijven en organisaties vanuit Scheveningen. Wil je een vergaderlocatie huren voor een grote groep mensen? Of juist voor een klein gezelschap? En waar moet een vergaderlocatie nog meer aan voldoen, zoals eten of drinken? Onze inspirerende vergaderlocatie in Noordwijk heeft een eigen restaurant.

Je vindt bij ons inspirerende vergaderruimtes voor 2 personen tot 150 personen. Ook kun je bij ons overnachten. Dit is ideaal wanneer de vergadering of training meerdere dagen duurt en je niet vanuit Scheveningen of ergens anders heen en weer wilt rijden.

energierijke-keuken

Arrangementen: vergaderruimte met hotel Den Haag

Ben je op zoek naar een vergaderruimte met hotel in de buurt van Den Haag? Hotel de Baak Seaside is er niet alleen voor een inspirerende vergaderruimte, maar ook voor een rustgevende overnachting ben je bij ons aan het juiste adres. Ideaal voor een vergadering die meerdere dagen duurt of als je na de overnachting direct door wil naar je volgende meeting.

Elke vergadering of training is uniek. Daarom hebben wij altijd een arrangement dat bij jou en je groep past en kun je kiezen uit unieke arrangementen die voldoen aan al je wensen. Bij de Baak Seaside starten onze arrangementen vanaf €70,-. Wij hebben meerdere arrangementen, onze populairste arrangementen zijn:

    • Twee dagdelen exclusief overnachting
    • 2 dagen exclusief overnachting
    • 3 dagen exclusief overnachting
Ben jij op zoek naar een hotel dat geschikt is als vergaderruimte? Zoek dan niet verder en vraag een offerte aan voor vergaderen en trainen bij Hotel de Baak Seaside.

Wilt u vergaderen bij Hotel de Baak Seaside?

Bekijk dan vandaag nog al onze mogelijkheden en vraag jouw offerte op maat aan. Dan ben je er van verzekerd dat er voor u een vergaderruimte klaar staat.