Trainingslocatie Noordwijk aan zee

Trainingslocatie Noordwijk aan zee

Ontmoeten en inspireren doe je bij Hotel de Baak Seaside, dé trainingslocatie in Noordwijk aan zee. Een hotel pal aan een van Nederlands mooiste stranden. Vanuit het hotel kijk je uit over de duinen en de zee. Ook voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd: het menu is biologisch, duurzaam en rijk. Verder kun je in het hotel genieten van een verkwikkende overnachting in een van de comfortabele hotelkamers.

Deze trainingslocatie is de ideale plek voor jouw training of inspiratiesessie. Voor ontmoeten in een omgeving waar je energie van krijgt. Hotel de Baak Seaside beschikt over 20 grote en kleinere ruimtes die naar wens aangepast kunnen worden. Ook vind je er een fijne lounge, een terras en een patio. 'Het meest enthousiast zijn deelnemers aan trainingen over de verrassende hoekjes en plekken waar je bij Hotel de Baak Seaside op inspiratie stuit.

Kortom, wil je een zakelijke trainingslocatie boeken in Noordwijk? Klik hier voor het aanvragen van een offerte of lees voor meer informatie hieronder verder over de trainingslocatie in Noordwijk aan Zee.

Trainingslocatie aan zee

Trainingslocatie Hotel de Baak Seaside ligt aan de kust. Met enkele stappen sta je met je voeten in het zand van het Noordwijkse strand. Vanaf het terras van de trainings- en vergaderlocatie heb je uitzicht op zee. Hotel de Baak Seaside is een plek die verrast en verwondert. Bij Hotel de baak Seaside is je omgeving niet alleen maar de verpakking, maar een essentieel deel van je leerbeleving. Energie bijtanken door even uit te waaien op het strand van Noordwijk, het nuttigen van de juiste biologische (streek)producten waarbij duurzaamheid en beleving centraal staan; en je laten inspireren door een van de gedichten op de muur zijn zaken die bijdragen aan de leerbeleving.

Hotel de Baak Seaside is ingericht als hotel met leerruimtes. Een plek waar mensen zich optimaal kunnen ontwikkelen en ontplooien. Het hotel biedt 20 Leerruimten van klein tot groot. De trainings- en vergaderruimten zijn modern, ruim, licht en sereen ingericht. Een aantal ruimten is voorzien zijn van flexibele wanden waardoor er van twee ruimten een grote zaal gemaakt kan worden. In elke ruimte is technische ondersteuning voorzien en staan ergonomische stoelen. Zo is er altijd een passende zaal voor jouw gezelschap. De ruimten worden ingedeeld in drie categorieën:

1. Zalen 2-10 personen (12-30 m2): voor kleine trainingen en 1-op-1 sessies zijn er diverse spreekkamers en break-out rooms.

Zalen 10-25 personen 60-80 m2): Deze zalen zijn ideaal voor trainingen, seminars en vergaderingen

Zalen 25-150 personen (max 200m2): Voor middelgrote congressen en seminars zijn er diverse ruime zalen die aan elkaar geschakeld kunnen worden.

Daarnaast kun je ook nog terecht in de lounge, op het buitenterras en in het restaurant, dat naar behoefte kan worden ingericht.

trainingslocatie Noordwijk aan zee
zakelijke trainingslocatie boeken noordwijk
trainingslocatie met overnachting aan zee
trainingslocatie noordwijk omgeving

Trainingslocatie Noordwijk met overnachting

Op de trainingslocatie in Noordwijk aan zee kun je ook heerlijk overnachten. Het hotel beschikt over 100 comfortabele hotelkamers waarvan 30 met uitzicht op zee. Hier kun je na een intensieve training je welverdiende rust pakken om fris en fit de volgende dag te beginnen met bijvoorbeeld een strandwandeling of een frisse duik in de zee.

Boek je de trainingslocatie met overnachting dan kun je ‘s ochtends genieten van een uitgebreid en verkwikkend ontbijtbuffet.

Bij Hotel de Baak Seaside vind je twee verschillende tweepersoons- en eenpersoonshotelkamers. Bij de Superior kamer geniet je van een fantastisch uitzicht over strand, zee en duinen. Alle kamers beschikken over een douche of bad, televisie en gratis wifi.

Trainingslocatie Zuid-Holland

Hotel de Baak Seaside ligt in Zuid-Holland, in Noordwijk aan zee. Op nog geen 30 minuten rijden van Amsterdam, Schiphol en Den Haag. Met parkeergelegenheid voor de deur. Het leerhotel is de ideale trainingslocatie in Zuid-Holland voor wie op zoek is naar een inspirerende en rustgevende plek voor een training.

 

Trainingslocatie Noordwijk omgeving

Op deze bijzonder trainingslocatie vinden niet alle trainingen plaats in het gebouw maar ook buiten in de natuurrijke omgeving zoals zakelijke trainingen op het strand. Wij dagen je graag uit om je geest vrij te maken voor nieuwe gedachten en inzichten. Onze locatie is perfect om ook actief bezig te zijn.

Hotel de Baak Seaside is meer dan een locatie voor trainingen. Het is een plek waar gastvrijheid voorop staat en jouw vraag centraal staat. Voor inspirerende en energierijke ontmoetingen, vergaderingen, trainingen en congressen.

trainingslocatie aan de kust Noordwijk

Kunst, voer voor inspiratie

Kunst neemt een belangrijke plek in bij Hotel de Baak Seaside. Wij proberen de gasten te prikkelen door op verschillende en soms verrassende plekken kunst te tonen.

Lees meer »
Strandjutters aan de kust van Noordwijk

Jutten aan de kust van Noordwijk

Afval op het strand? Neem een juttas mee!

Lees meer »
Bekijk de Baak Seaside in 360 graden

Bekijk Hotel de Baak Seaside in 360 graden

Om een goed beeld van onze locatie te krijgen hebben wij Hotel de Baak Seaside in 360 graden vast laten leggen. Met de 360 graden tour heb je de mogelijkheid om door Hotel de Baak Seaside te wandelen...

Lees meer »