Prikkelend en inspirerend, met oog voor de toekomst

Ontbijten, lunchen en dineren in ons restaurant

Met aandacht bereid

In ons restaurant geniet je van lekker en voedzaam eten. We halen onze inspiratie uit de omgeving. Bovendien hebben we een gezellige plek gecreëerd. Met een vleugel, waar zo nu en dan op gespeeld wordt, en een knisperend open haard. Alle gerechten zijn met aandacht bereid. Met aandacht voor de herkomst van de ingrediënten. En met aandacht voor de persoon die ervan komt genieten.

Biologisch & eerlijk

Wij streven naar een 100% duurzame inkoop. Zo controleren wij waar onze producten vandaan komen en wie onze leveranciers zijn. Of ze biologisch, MVO en fairtrade zijn. Op dit moment is 86% van de producten die wij gebruiken duurzaam.

De Baak Seaside - Lowres-25
De Baak Seaside - Highres-6

Slapen en dineren

Ontdek het restaurant van Hotel de Baak Seaside: we hebben regelmatig een nieuwe kaart en verrassen je met plezier. Bovendien nodigen we je uit om na het diner te overnachten in een van de kamers.

 

Inspiratie

Peren in zout bereid op de BBQ

In de keuken bij Hotel de Baak Seaside wordt gekookt met natuurlijke streekproducten. Aangezien wij bijna op het het strand van Noordwijk gevestigd zijn, is zout voor ons met recht een streekproduct...

Lees meer »
Komkommersalade met yoghurt-muntdressing de baak seaside

Recept: Komkommersalade met yoghurt-muntdressing

Frisse komkommersalade met yoghurt-muntdressing voor een zomerse avond.

Lees meer »

Recept: Gezonde icetea

Ondanks dat de zomer nog niet echt is doorgebroken, willen we toch alvast een gezond zomers recept met je delen. Lekker voor tijdens een training, vergadering of voor als je gewoon lekker thuis op...

Lees meer »