Hotel Noordwijk aan Zee

Hotel Noordwijk aan Zee

Op zoek naar een hotel in Noordwijk aan Zee? Ontdek Hotel de Baak Seaside: een hotel direct aan de kust met een geweldig zeezicht. Met enkele stappen sta je aan de zee en voel je het zand tussen je tenen. Aan het hotel zit een geweldig terras aan het strand. Hotel de Baak Seaside heeft een geweldige ligging en de juiste setting en sfeer om van uw verblijf een heuse ervaring maken. 

Hotel boeken in Noordwijk 

Hotel de Baak Seaside boeken? Sinds 1959 weten mensen het hotel in Noordwijk aan Zee te vinden. Nestel je met een goed boek op een bij het haardvuur in de lounge; geniet van een moment van stilte op de patio; of geniet samen met je dierbaren van een verkoelend drankje op het terras voor het hotel. Het terras en de lounge hebben allebei uitzicht op zee. In de lounge staat iedere ochtend vanaf half acht een revitaliserend ontbijtbuffet voor je klaar. Kom helemaal tot rust van het eindeloos blauw van de zee en de duinen terwijl je van je ontbijt en onbeperkt koffie en thee geniet.

hotel noordwijk aan zee
hotel boeken noordwijk

Hotel in Noordwijk pal aan de kust

Het komt niet vaak voor dat een hotel in Nederland zo dicht aan de kust ligt als bij Hotel de Baak Seaside. Wie wil nu niet de ervaring van het strand als verlengde van je hotelkamer? Dan is het heerlijk om te overnachten aan zee in Noordwijk met uitzicht over strand, zee en duinen. Je staat op en gaat naar bed met het geluid van het breken van de golven op het strand of voor activiteiten in het water

Hotel de Baak Seaside is niet zomaar een hotel aan het strand, het is een plek om tot rust te komen en te genieten van elkaar, met elkaar. Het personeel doet er alles aan om de ambiance zo goed mogelijk te maken zodat je ultiem kan genieten van je verblijf. Er wordt zelfs meegedacht in het invullen van de dag. De slagzin van luid dan ook: Kom op adem aan het strand van Noordwijk.

Een leuk hotel in Noordwijk aan Zee

Hotel de Baak Seaside bindt en boeit. Met een fijn gevoel voor gastvrijheid en het juiste enthousiasme creëert het team een sfeer waar je jezelf snel op je gemak voelt en waardoor je volledig geniet van je welverdiende dagen vol ontspanning. Of het nu gaat om de locatie, inrichting, onze faciliteiten, onze services, onze keuken en de partners met wie wij werken. Alles sluit daarop aan. Dat zie je, dat voel je, dat beleef je.

Hotel de Baak Seaside heeft 100 comfortabele kamers, waarvan 30 kamers met uitzicht over de zee. De kamers zijn voorzien van speciaal ontworpen bedden die zijn gemaakt van duurzame materialen. Hotel de Baak Seaside is uitermate geschikt voor vriendinnen die samen een weekendje erop uit willen, stellen die per fiets de kust willen verkennen of bijvoorbeeld jonge stellen die er lekker tussenuit willen in een hotel in Noordwijk aan Zee. Ook voor alleenstaanden die op adem willen komen aan de kust is het erg geschikt. Het hotel heeft namelijk verschillende eenpersoonskamers. Gepaard met de duurzame en gezonde keuken, juiste ambiance en hospitality kun je aan de kust heerlijk tot jezelf komen. Ook hebben we complete hotelarrangementen.

Noordwijk aan Zee is al meer dan honderd jaar een luxe badplaats waar veel toeristen jaarlijks komen uitrusten en genieten van de omgeving. Bij een bekende badplaats horen geschikte hotels. Tijdens je wordt je goed in de watten gelegd. Er is bijvoorbeeld extra aandacht besteedt aan het selecteren van de juiste bedden er wordt hard gewerkt om een gezond, duurzaam en voedzaam menu te kunnen serveren en wij denken graag mee met de invulling van de dag. Er zijn ook kamers beschikbaar met een bad met uitzicht op zee voor je ultieme ontspanningsmoment. Geniet van de mooie zonsondergang vanuit je bad.

leuk hotel noordwijk aan zee
hotel noordwijk aan de kust

Healthy en fit aan zee

Gezondheid en fit zijn staat bij Hotel de Baak Seaside hoog in het vaandel. Gezondheid is jezelf goed voelen en dat is waar Noordwijk aan Zee en Hotel de Baak Seaside geschikt voor zijn. Er wordt voor jou de perfecte setting gecreëerd om gezond en fit je dag door te gaan. Er wordt meegedacht met de invulling van de dag en er staat elke dag een voedzaam en gezond ontbijt, lunch en diner voor je klaar  

Een van de duurzaamste hotels in Noordwijk

Hotel de Baak Seaside streeft naar 100 procent duurzame inkoop. Er wordt met zorg gekeken waar de producten vandaan komen en wie de leveranciers zijn. Op dit moment is 86 procent van de producten die gebruikt worden van duurzame afkomst. Hiervoor hebben ze de Golden Green Key ontvangen. Dit is een prijs die alleen vooruitstrevende duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche mogen ontvangen. Hier zijn ze dan ook erg trots op.

Hotel aan de boulevard van Noordwijk

Hotel de Baak Seaside ligt aan de boulevard van Noordwijk. Er is keuze genoeg als het gaat om activiteiten. Geniet van een wandeling door de robuuste duinen, lekker uitwaaien tijdens een wandel- en fietsroute die in de omgeving zijn uitgestippeld. Neem deel aan verschillende activiteiten op het strand of bezoek de kleurrijke bloembollenvelden. Het is ook mogelijk om te surfen, clinics van topsporters op het 13 km lange zandstrand te volgen, een historische rondwandeling door of jezelf te verwonderen in de Space Expo. Ben je meer op zoek naar strandtenten en de gezellige dorpskern? Ook daar zit Hotel de Baak Seaside op een paar minuten loopafstand vandaan. In Noordwijk aan Zee zijn de winkels ook op zondag geopend dus ook het gehele weekend is het mogelijk om te shoppen. Noordwijk maakt deel uit van de bollenstreek. In het voorjaar zijn er veel toeristen die de vele tulpen, narcissen en gladiolen komen bezichtigen. Tot rust komen staat centraal. Het is niet voor niks dat de slagzin van luid: Noordwijk, een verademing.

Hotel de Baak Seaside deelt deze visie en ligt in het perfecte verlengde hiervan. Heerlijk op adem komen en genieten dat is waar Hotel de Baak Seaside bekend om staat. Voel u welkom.

Klik hier om te boeken bij Hotel de Baak Seaside.

De Baak Seaside - Highres-37-2

Nieuwe expositie van Eveline Braak

Er is een nieuwe expositie gestart bij Hotel de Baak Seaside. De schilderijen zijn geschilderd door Eveline Braak en te bewonderen in het hotel van januari tot mei 2024. Tijdens haar studie aan de...

Lees meer »

Stagiaires

Werknemers van Hotel de Baak Seaside worden gestimuleerd om altijd te blijven ontwikkelen en bij te leren. Je bent immers nooit uitgeleerd. Dit is ook de reden dat wij altijd wel één of meerdere...

Lees meer »

Hotel for Trees

Vanaf 1 januari 2022 werken wij samen met Hotels for Trees en planten wij een boom wanneer een gast tijdens een meerdaagsverblijf er voor kiest om geen schoonmaak of handdoek verschoning te ontvangen.

Lees meer »

Wil jij overnachten bij Hotel de Baak Seaside?

Bekijk dan vandaag nog al onze arrangementen en mogelijkheden en boek jouw kamer direct op de website. Dan ben je er van verzekerd dat er voor jou een kamer klaar staat.