Activiteiten in het water

De zee geeft veel mogelijkheden voor verschillende activiteiten in het water. Ter inspiratie hebben wij er een paar voor je op een rijtje gezet.

activiteiten-zee-de-baak-seaside

Een geweldige vorm van een sport in de zee is golfsurfen. Bij golfsurfen laat je je door de kracht van de golven naar het strand drijven. Misschien heb je het weleens overwogen om het uit te proberen. In Noordwijk zijn er perfecte omstandig- en gelegenheden om te golfsurfen.

Een andere unieke vorm van surfen is suppen. Het verschil tussen surfen en suppen, is dat men bij suppen op een board staat en zich voortbeweegt door middel van een paddle. Het grote voordeel van suppen op zee is dat je het kunt afwisselen met surfen.

Voor de gasten die van een echte uitdaging houden is er een mogelijkheid om door de branding te kanoën. Het voegt een nieuwe energieke uitdaging toe aan het kanoën.

Toch liever een sport die door de hele groep uitgeoefend kan worden? Dan is branding raften een heel goed alternatief voor branding kanoën. Bij branding raften ga je in teamverband tegen de branding in varen. Het is hierbij van groot belang dat iedereen samenwerkt om samen het onophoudelijke gevecht met de golven te overwinnen.

Of wil je op een rustige manier van de zee genieten? Ga dan met een rib mee om langs het strand te varen. Deze unieke, spannende, rustgevende ervaring laat je de mooiste plekjes van de kust zien.

Nog meer inspiratie nodig voor ons hotel in Noordwijk aan Zee? Neem contact op met onze boekingsadviseurs en we helpen je graag om een passende activiteit voor jouw bijeenkomst te organiseren.