Wandelroutes aan de kust van Noordwijk

Als je op zoek bent naar een ontspannen manier om de prachtige kust van Noordwijk en omgeving te verkennen, is wandelen aan de kust de perfecte optie.  Zie meer van de omgeving te voet op je eigen tempo.  Ontdek de omgeving te voet. 

Ontdek de prachtige omgeving van Noordwijk op te voet en geniet van de frisse lucht en de schitterende uitzichten. Wij hebben drie verschillende wandelroutes geselecteerd die je langs de mooiste plekjes van Noordwijk voeren. Kies jouw favoriete route en maak er een onvergetelijke dag van!

Verken de mooiste wandelroutes aan de kust

  1. De Buitenplaatsen Route neemt je mee langs het bos van Noordwijk. Daar staan mooie landhuizen met een rijke geschiedenis. Ook neemt deze route je mee naar de dorpskern van Noordwijk-Binnen waar prachtige dorpshuisjes staan. Deze route is 9,2 kilometer.
  2. Malote Route is een mooie route door de duinen van Noordwijk. Met heuvels, zandgebieden en duinen is er tijdens deze route veel te zien. De zee en het strand zijn ook te bewonderen. Op de terugweg kom je langs de bollenvelden. Deze route is 5,7 kilometer.
  3. Kunst in Duinpad Route brengt je langs de mooie kunstwerken die in de duinen te bewonderen zijn. Deze route nodigt je uit tot kijken, nadenken en genieten. Dit duingebied is te vinden aan de andere kant van Noordwijk. Deze route is 4,2 kilometer.

Bestel een koelrugzak gevuld met eten en drinken voor onderweg 

Deze wandelrugzak kan je bestellen bij de receptie voordat je gaat beginnen aan een van de routes. Deze speciale koelrugzak is gevuld met lekkere broodjes, drinken en fruit. Handig en lekker voor onderweg. 

Bij terugkomst in ons hotel kun je genieten van onze vernieuwde kamers

De landzijde kamers zijn geheel vernieuwd en de helft van de zeezijde kamers hebben een make-over gehad. Kom de nieuwe sfeer proeven en geniet van een heerlijk verblijf aan de kust van Noordwijk.

Boek nu jouw wandelarrangement aan de kust en ontdek de prachtige wandelroutes in en rondom Noordwijk. Ontdek de heilzame natuur.