Wandelarrangement

Ben jij toe aan een gezond en ontspannen weekendje weg? Pak je spullen en kom dit weekend nog naar Hotel de Baak Seaside. Er staat een gezonde smoothie voor je klaar. Je krijgt een gezonde lunch voor onderweg mee en een wandelpakket met EHBO items en een lekkere snack.

Boek het Wandelarrangement

Wandel arrangement

Het wandel arrangement is te boeken vanaf € 170,- per kamer en bestaat uit een overnachting in een kamertype naar keuze inclusief:

Ontbijtbuffet

Ons ontbijtbuffet bestaat uit een rijkelijk en gezond buffet. Voor ieder wat wils.

Gezonde smoothie

Op de dag van aankomst staat er een gezonde smoothie voor je klaar.

Lunchpakket

Haal jouw lunchpakket af in het restaurant wanneer je gaat wandelen.

Wandelpakket

Bestaande uit: een poncho, blarenpleisters, flesje water en een gezonde reep.

Hotel de Baak Seaside- Kamer Zeezijde

2 daags wandelarrangement

Met het tweedaagse wandelarrangement overnacht je één nacht bij Hotel de Baak Seaside in een kamertype naar keuze.

Het arrangement kan geboekt worden per kamer met een prijs vanaf € 170,- (op basis van een bezetting van 2 personen)

Hotel de Baak Seaside - Kamer landzijde comfort

3 daags wandelarrangement

Met het driedaagse wandelarrangement overnacht je twee nachten bij Hotel de Baak Seaside in een kamertype naar keuze.

Het arrangement kan geboekt worden per kamer met een prijs vanaf € 220,- (op basis van een bezetting van 2 personen)

De Baak Seaside - lowres-16

Overnachten bij Hotel de Baak Seaside

Wakker worden met uitzicht op de zee, wat wil je nog meer? Bij je reservering kies jij jouw kamertype naar keuze. 

Word wakker met het zachtjes het ruisen van de wind en val in slaap met het breken van de golven op het strand. Iedere kamer is voorzien van een eigen bad of douche, wc, tv, föhn, wifi en kluis.

Dichter bij de zee kun je bijna niet overnachten. Wij beschikken over een ruime parkeerplaats voor onze gasten. Een parkeerkaart kan bij de receptie aangeschaft worden voor € 10,00 per dag. Dit is ook het tarief wat je betaald aan de boulevard.

Wil je jouw verblijf starten met bijvoorbeeld een flesje bubbels op de kamer? Extra's zijn gemakkelijk bij te boeken tijdens het reserveren van de kamer.

Wandelen in de Bollenstreek

Heerlijk wandelen op het strand van Noordwijk. Vanaf Hotel de Baak Seaside loopt je direct het strand op. Een perfect startpunt voor jouw wandeling. 

Maak je wandeling zo lang als jij wilt. In deze omgeving ben je nooit uitgewandeld. Kies je voor het strand, of toch voor de Amsterdamse wateleidingduinen of misschien toch langs de bloemenvelden wanneer ze in bloei staan. Alles kan. Onze receptie weet de mooiste routes aan te wijzen.

Als onderdeel van het arrangement ontvang je van ons een lunchpakket voor onderweg en een wandelpakket waarvan wij eigenlijk hopen dat je het niet nodig hebt. In het wandelpakket vind je een regenponcho, blarenpleisters, een flesje water en een notenreep.

Langevelderslag
Bron: Pexels - Michal Knotek

Noordwijk, veel meer dan strand alleen

Naast het strand valt er in Noordwijk en omgeving nog veel meer te ontdekken.

Ben je uitgewandeld en toe aan iets anders? Wat denk je van het centrum met de gezellige winkeltjes, de boulevard en de duinen of theater de Muze. Hotel de Baak Seaside is ook een prima uitvalsbasis als je naar Soldaat van Oranje in Katwijk gaat. 

Ben je meer van de cultuur? Breng dan een bezoekje aan Leiden. Deze historische stad is zeker een bezoekje waard. Geniet op een van de vele terrasjes of bezoek een van de vele musea die de stad kent. 

Boek het Wandel arrangement

Ontdek de mooiste wandelroutes aan zee. Boek vandaag nog ons wandel arrangement en wij zetten jouw wandelpakket vast klaar.