Ontdek de leukste herfst activiteiten in Noordwijk

De herfst is weer begonnen en dat betekent dat er weer verschillende activiteiten te doen zijn in Noordwijk en de omgeving. Zo zijn er leuke wandel- en fietsroutes door de Bollenstreek. Er zijn verschillende museums te bezoeken in Noordwijk. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten in de omgeving.


Verken de bollenstreek per fiets of te voet met onze wandelroutes

IMG_5072Ook tijdens de herfst ziet de omgeving van Noordwijk er prachtig uit. De woeste golven in de zee en de wind op het strand. Ook de dorpskern ziet er leuk uit tijdens de herfst, de vallende bladeren die de straten bedekken. Ontdek Noordwijk en de omgeving met onze wandel- en fietsroutes. Deze routes verschillen van de duinen tot het centrum. Bij Hotel de Baak Seaside kun je een fiets huren, zowel een e-bike als een gewone fiets, of je eigen fiets meenemen en deze in onze stalling parkeren. Boek nu jouw fietsarrangement of wandelarrangement aan de kust en ontdek de prachtige omgeving van Noordwijk

Er zijn verschillende leuke activiteiten te vinden in de omgeving van Noordwijk

Bij mooi weer kun je op een terras zitten of winkelen, in Noordwijk terwijl je bij slecht weer kunt genieten van verschillende museums zoals Space Expo, Atlantikwall en Engelandvaarders. Met kinderen is Avifauna in Alphen aan den Rijn en All American bowling in Noordwijkerhout een leuke activiteit. Als het weer niet meezit en je wilt toch een leuke dag hebben, dan is Westfield Mall in Leidschendam een goede optie om te gaan shoppen. Hier vind je talloze winkels en restaurants onder één dak. 


Huur een fiets bij De Baak Seaside

Als je op zoek bent naar een leuke manier om de omgeving van Noordwijk te ontdekken, dan is het huren van een fiets bij Hotel de Baak Seaside een geweldige optie. Je kunt de interactieve kaart raadplegen. Deze kaart wordt wekelijks geüpdatet en staan de mooiste dahlia showtuinen op de Flower Map.

Als je verblijft bij Hotel de Baak Seaside, dan kun je genieten van de vernieuwde kamers. De landzijde kamers zijn volledig gerenoveerd en een groot deel van de zeezijde kamers hebben een nieuwe, moderne styling. Om je verblijf nog specialer te maken, kun je ook een flesje wijn op de kamer bijbestellen, een fiets huren of zelfs een celebration package op de kamer bestellen. Er is genoeg te doen en te ontdekken in Noordwijk tijdens de herfst, dus boek nu je verblijf bij Hotel de Baak Seaside!