Diner arrangement

Geniet van twee daagjes weg aan het strand van Noordwijk aan Zee met op de dag van aankomst een lekker drie gangen menu. Wandelen op het strand, fietsen door de duinen of Leiden bezoeken, het kan allemaal vanaf Hotel de Baak Seaside. Gezellig met je partner of een vriend of vriendin.

Boek het Diner arrangement

Diner arrangement

Het Diner arrangement is beschikbaar voor 2 personen en bestaat uit:

Overnachting

Overnacht in één van onze prachtige kamers naar keuze.

Diner

Op de dag van aankomst krijg je een duurzaam en lekker drie gangen diner in ons restaurant.

Ontbijtbuffet

De reservering is inclusief uitgebreid ontbijtbuffet met uitzicht op zee.

Hotel De Baak Seaside - lowres-5-1

Overnachten bij Hotel de Baak Seaside

Wakker worden met uitzicht op de zee, wat wil je nog meer? Bij je reservering kies jij jouw kamertype naar keuze. 

Word wakker met het zachtjes het ruisen van de wind en val in slaap met het breken van de golven op het strand. Iedere kamer is voorzien van een eigen bad of douche, wc, tv, föhn, wifi en kluis.

Dichter bij de zee kun je bijna niet overnachten. Wij beschikken over een ruime parkeerplaats voor onze gasten. Een parkeerkaart kan bij de receptie aangeschaft worden voor € 10,00 per dag. Dit is ook het tarief wat je betaald aan de boulevard.

Wil je jouw verblijf starten met bijvoorbeeld een flesje bubbels op de kamer? Extra's zijn gemakkelijk bij te boeken tijdens het reserveren van de kamer.

Tot rust in Noordwijk

Heerlijk een weekendje weg aan het strand van Noordwijk aan Zee met ons Diner arrangement. Vanuit het hotel loop je zo de strandopgang op. Dichterbij kun je niet verblijven.

Eerst even rustig langs het ontbijtbuffet, waar je kan genieten van het zeezicht. Daarna kan je heerlijk wandelen op het strand en bij het restaurant een lekker kopje koffie halen. Zo kom je in het weekend helemaal tot rust.

Uiteraard is er naast het wandelen op het strand nog veel meer te beleven aan de kust. Zo kan je een van onze fietsroutes pakken en lekker er op uitgaan. Ontdek wat de mooie omgeving te bieden heeft. Heb je geen fietsen mee? Geen probleem, bij Hotel de Baak Seaside is het mogelijk om fietsen te huren.

cookieverklaring-1024x683
Leiden stockfoto

Ontdek de omgeving

Naast het strand valt er in Noordwijk en omgeving nog veel meer te ontdekken.

Wat denk je van het centrum met de gezellige winkeltjes, de boulevard en de duinen of theater de Muze. Hotel de Baak Seaside is ook een prima uitvalsbasis als je naar Soldaat van Oranje in Katwijk gaat. 

Ben je meer van de cultuur? Breng dan een bezoekje aan Leiden. Deze historische stad is zeker een bezoekje waard. Geniet op een van de vele terrasjes of bezoek een van de vele musea die de stad kent. 

Bekijk de leuke lente activiteiten in de Bollenstreek.

De lente is weer in aantocht! Tijd voor een vakantie of weekendje weg naar de kust en geniet van de eerste zonnestralen. Daarnaast zijn deze activiteiten wellicht een leuke aanvulling op uw verblijf.

Lees meer »

Keukenhof bestaat 75 jaar!

Bloemententoonstelling Keukenhof opent haar deuren op 21 maart 2024. Het is dan 75 jaar geleden dat de bloemententoonstelling voor het eerst voor het publiek geopend is. Gedurende de openingsperiode...

Lees meer »

Historische wandeling door Noordwijk aan Zee

Tijdens een historische wandeling door Noordwijk aan Zee zal Koen van Toen het verhaal vertellen van het ontstaan van de badplaats Noordwijk in het midden van de 19de eeuw. Voor die tijd waren de...

Lees meer »

Boek het Diner arrangement

Wil jij een nachtje weg met een drie gangen menu aan de kust van Noordwijk aan Zee? Boek dan vandaag nog ons Diner arrangement.