Ontdek de leukste lente activiteiten in Noordwijk

De lente is weer begonnen en dat betekent dat er weer volop activiteiten te doen zijn in Noordwijk en omstreken. Voor de marktliefhebbers is er het Ibizafestival de Primavera in Noordwijk en kun je per fiets de kleurrijke bloemenvelden verkennen. Maar ook in Leiden kun je genieten van een heerlijk terrasje of een museumbezoek bij slecht weer.


Verken de bloemenvelden per fiets en geniet van de lente activiteiten in Noordwijk

ibizamarktTijdens dit evenement op 18,19 en 20 mei zullen er ca. 175 stands met mode, tassen, sieraden, woonaccessoires en veel handgemaakte producten van Ibiza hun opwachting maken op de boulevard in Noordwijk. 
Op het Ibiza festival vind je verschillende kramen met een exclusief aanbod van producten die gerelateerd zijn aan Ibiza, kortom je kunt er heerlijk rondstruinen. Het wordt een totale beleving met een uitgebreid aanbod aan kleurrijke en veelal handgemaakte producten. Ook kan je terecht op één van de gezellige terrassen voor een lekker drankje en/of hapje.
Er rijdt een gratis shuttlebus en het evenement is dagelijks van 12:00 - 19:00.

Voor wie meer houdt van stadsactiviteiten, bezoekt Leiden

Voor kunstliefhebbers is de buitenexpositie van Max Liebermann een echte aanrader. In deze expositie worden kunstwerken van deze Duitse schilder tentoongesteld in de buitenlucht, in de omgeving waar hij zelf ook veel geschilderd heeft. 
Bij mooi weer kun je op een terras zitten of winkelen, terwijl je bij slecht weer kunt genieten van de vele musea zoals Naturalis, Volkenkunde of Corpus. Als het weer niet meezit en je wilt toch een leuke dag hebben, dan is Westfield Mall in Leidschendam een goede optie om te gaan shoppen. Hier vind je talloze winkels en restaurants onder één dak. 


Huur een fiets bij Hotel de Baak Seaside

Als je op zoek bent naar een leuke manier om de bloemenvelden van Noordwijk te ontdekken, dan is het huren van een fiets bij Hotel de Baak Seaside een geweldige optie. Je kunt de interactieve kaart raadplegen. Deze kaart wordt wekelijks geupdate met de bloemenvelden die op dit moment in bloei staan.

Als je verblijft bij Hotel de Baak Seaside, dan kun je genieten van de vernieuwde kamers. De landzijde kamers zijn volledig gerenoveerd en een groot deel van de zeezijde kamers hebben een nieuwe, moderne styling. Om je verblijf nog specialer te maken, kun je ook een flesje wijn op de kamer bijbestellen, een fiets huren of zelfs een celebration package op de kamer bestellen. Er is genoeg te doen en te ontdekken in Noordwijk tijdens de lente, dus boek nu je verblijf bij Hotel de Baak Seaside!