Ontdek de bloeiende Keukenhof vanuit Hotel de Baak Seaside

De lente is in aantocht en dat betekent dat het tijd is om de mooiste bloemen te bewonderen! Het beroemde Keukenhof-park opent zijn deuren van 23 maart tot 14 mei en biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van kleurrijke tulpen, narcissen, hyacinten en andere bloemen. 

Als je toe bent aan een heerlijk weekendje weg in de lente, dan is de Keukenhof een prachtige bestemming om te bezoeken. De bloemen staan dan in volle bloei en dat zorgt voor een kleurrijke en bijzondere ervaring. En waarom zou je er niet meteen een ontspannen weekendje aan zee van maken? Het strand en de duinen zijn een heerlijke plek om tot rust te komen na een dag vol bloemenpracht.

Ook voor kinderen is er van alles te doen in de Keukenhof

Er zijn tal van kinderactiviteiten zoals een speeltuin en zelfs attracties van Fien en Teun en Nijntje. Dit maakt het een perfecte uitstapje voor gezinnen met jonge kinderen. Voor stellen is het een romantische plek waar je samen kan genieten van de kleurrijke bloemen en prachtige natuur.

Bezoek aan de Keukenhof combineren met een stedentrip

Wil je het beste van twee werelden combineren en genieten van een bezoek aan de Keukenhof én een stedentrip? Dat kan zeker! Vanuit Hotel de Baak Seaside zijn steden als Amsterdam en Leiden gemakkelijk te bereiken. Verken de bruisende stadscentra en geniet van het rijke culturele erfgoed, uiteenlopende restaurants en gezellige winkelstraten. Na een dagje sightseeing in de stad kun je heerlijk ontspannen in de comfortabele kamers van het hotel.

Een heerlijk weekendje weg in de lente

Boek een verblijf in het vernieuwde Hotel de Baak Seaside: de landzijde kamers zijn volledig gerenoveerd en een groot deel van de zeezijde kamers zijn ook vernieuwd, zodat je optimaal kunt genieten van een comfortabel en ontspannen verblijf. Onze vernieuwde sfeer geeft nog meer rust en verbinding met het strand. 

Maak jouw verblijf bij Hotel de Baak Seaside hotel extra speciaal

En om je verblijf extra speciaal te maken, kun je ervoor kiezen om een flesje wijn op de kamer te laten bezorgen, een fiets te huren om de omgeving te verkennen of zelfs een Celebration Package te boeken om de gelegenheid te vieren. Kies voor een lentearrangement en beleef een heerlijk weekend weg in Noordwijk aan Zee en de Keukenhof. Boek nu en maak je klaar voor een onvergetelijk weekend!