Kunstkaarten voor tijdens jouw bijeenkomst

Betrek de kunst bij jouw bijeenkomst door gebruik te maken van onze nieuwe kunstkaarten. In elke vergaderzaal bieden wij een set kaarten aan die je kunt gebruiken als kleine interventie tijdens jouw bijeenkomst. De kunst op de kaarten is van de huidige expositie die te bewonderen is in Hotel de Baak Seaside.

News_Kunst_John_Sikking_Seaside

 

Hoe werkt het?
Kies een kunstkaart en ga op zoek naar het echte kunstwerk in de gangen van het gebouw of in het restaurant op de begane grond. Stel elkaar een prikkelende, reflectieve of vertragende vraag en schrijf het antwoord achterop de kaart. Om je op weg te helpen staat er een voorbeeld vraag op de kunstkaart, die je naar eigen inzicht kunt omvormen zodat het passend is bij het moment in de bijeenkomst.

Huidige expositie: Op de groei gemaakt van John Sikking
Vanaf half juni tot en met september 2018 is de expositie van John Sikking te bezichtigen. John vertelt over de expositie: ‘Het werk van deze expositie is op de groei gemaakt. Dit betekent dat er geen vooropgezet plan was. Slechts de verbazing en ontroering over hoe een plant, een dier, een plek, een gebouw, een verzameling spullen in elkaar steekt. Dan ontstaat het verlangen naar een eigen schepping, die al improviserend ontstaat’.

Kunst brengt je even in een andere wereld, waardoor je je eigen werkelijkheid anders ziet. Het beïnvloed de manier waarop wij naar de werkelijkheid kijken. Door bijvoorbeeld even in stilte naar een foto te kijken, of zelfs ervoor plaats te nemen, ontstaan er nieuwe inzichten en andere ideeën. De Hogeschool voor de Kunsten Utrecht doet momenteel onderzoek bij Hotel de Baak Seaside over hoe kunst als interventie kan werken.

Boek jouw bijeenkomst bij Hotel de Baak Seaside en maak vrijblijvend gebruik van de kunstkaarten in de vergaderzalen. Bekijk hier onze arrangementen.