Inspirerende buitenactiviteiten

Organiseer je een bijeenkomst in de buurt van het strand, dan is een activiteit een leuke aanvulling op het programma. Wij hebben een selectie gemaakt van de activiteiten die wij niet alleen leuk vinden, maar waarvan je ook iets leert.

bootcamp_strand-e1537535770756

Organiseer je een bijeenkomst in de buurt van het strand, dan is een activiteit een leuke aanvulling op het programma. Door de frisse zeelucht, het geluid van de golven en een heerlijke zon, als het weer het toelaat, is de zee met het strand de ideale omgeving voor een buitenactiviteit. Wij hebben een selectie gemaakt van de activiteiten die wij niet alleen leuk vinden, maar waarvan je ook iets leert. Iedereen kan tijdens de bijeenkomst of vergadering lekker uitwaaien op het strand en er ook nog wat van opsteken. Wil je meer weten over de activiteiten die wij kunnen integreren in je bijeenkomst? Neem dan contact met ons en wij helpen je graag verder.

De Baak Seaside is een zakelijke locatie in Noordwijk die gespecialiseerd is in het bieden van een omgeving waar men optimaal kan leren. Onze zalen zijn sereen ingericht zodat iedereen zich er goed kan concentreren en zich volledig kan focussen op de vergadering, training of workshop. Waarbij voeding ook een belangrijke rol speelt. Het foodconcept van de Baak Seaside biedt de juiste balans van voedingsstoffen zodat men hier veel energie uithaalt. Tot slot is alles gericht op het komen van nieuwe inzichten. Inzicht door uitzicht! Lees hier meer over de faciliteiten van de Baak Seaside.