Referenties Gasten over ons

Referenties

De Baak Seaside hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en wij vertalen dit ook graag naar onze gasten. Gastvrijheid zit in ons hart. Hoe ervaren onze gasten onze locatie en gastvrijheid?

De Baak Seaside snapt echt waar het om gaat bij een leerproces en steekt er met kop en schouders bovenuit. Een mooi voorbeeld is Nico: de audiospecialist en gastheer van de Baak Seaside. Vraag hem de ruimte anders in te delen voor wat voor ’n doeleind dan ook, en hij doet het.

Wilma Blommestijn Sandvik

De deelnemers vinden het erg fijn dat de zalen ruim en licht zijn, dat alles goed wordt geregeld en dat het team erg klantgericht en gastvrij is. Daarnaast genieten zij ook van de omgeving, het strand en de zee. Het geeft veel rust en uitzicht. Het wordt echt als positief ervaren.

Doreth van Manen BCG

De Baak Seaside sluit perfect aan op onze wensen. Het heeft een frisse uitstraling en het hospitality team maakt echt tijd voor je. Het eten is elke keer voortreffelijk. Het bevalt zo goed, dat we iedere keer weer terugkomen.

Emile Erbe VU

Bij de Baak Seaside vonden wij inspiratie. Verder was de verzorging goed. De lunch was heerlijk en er stonden koffie, thee en healthy snacks voor het grijpen. De aandacht die je krijgt is ook erg fijn. Mooi dat je nergens over hoeft na te denken, zodat je je echt kunt focussen op de bijeenkomst.

Mirjam