Keukenhof arrangement

Geniet van drie daagjes weg aan het strand van Noordwijk. Hotel de Baak Seaside ligt in het hartje van de Bollenstreek. Een kleurrijke omgeving met prachtige bloemenvelden en een jaarlijkse grote bloemencorso.

Boek het Keukenhof arrangement

Mini vakantie naar de bollenvelden

Eerst even rustig langs het ontbijtbuffet, waar je kan genieten van zeezicht. Daarna kan je met de fiets naar Keukenhof toe om te genieten van alle mooie bloemen. Na je bezoek aan Keukenhof kan je nog even uitwaaien op het strand en een lekker kopje koffie/thee drinken in het restaurant. Zo kom je helemaal tot rust.

Let op: in dit arrangement zit geen entree kaartje voor Keukenhof bij inbegrepen.

Het Keukenhof arrangement is beschikbaar vanaf €225,00 per nacht (2 personen) excl. toeslagen en bestaat uit:

Overnachting

Twee overnachtingen in één van onze prachtige kamers met zeezicht.

Ontbijtbuffet

Twee dagen uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant. Voor ieder wat wils.

Lunch to go

Twee lunch to go rugzakjes op te halen bij het ontbijt op de eerste dag.

E-bike

Twee E-bikes op de eerste dag na aankomst met een fietsroute naar Keukenhof.

Hotel de Baak Seaside- Kamer Zeezijde

Overnachten bij Hotel de Baak Seaside

Wakker worden met uitzicht op de zee, wat wil je nog meer?

Word wakker met het zachtjes het ruisen van de wind en val in slaap met het breken van de golven op het strand. Iedere kamer is voorzien van een eigen bad of douche, wc, tv, föhn, wifi en kluis.

Dichter bij de zee kun je bijna niet overnachten. Wij beschikken over een ruime parkeerplaats voor onze gasten. Een parkeerkaart kan bij de receptie aangeschaft worden voor € 10,00 per dag. Dit is ook het tarief wat je betaald aan de boulevard.

Wil je jouw verblijf starten met bijvoorbeeld een flesje bubbels op de kamer? Extra's zijn gemakkelijk bij te boeken tijdens het reserveren van de kamer.

Keukenhof arrangement aan de kust

Heerlijk een weekendje weg aan het strand van Noordwijk met ons Keukenhof arrangement. Jouw kamer heeft uitzicht op zee, zo wordt je wakker met zicht op de woeste golven. Vanuit het hotel loop je zo de strandopgang op. Dichterbij kun je niet verblijven.

Eerst even rustig langs het ontbijtbuffet, waar je kan genieten van het zeezicht. Daarna kan je met onze E-bikes en een fietsroute naar Keukenhof vertrekken. Heerlijk genieten van de prachtige bloemen en heerlijke sferen van Keukenhof. Onderweg kom je langs verschillende bollenvelden. Ideaal voor een leuke foto.

Uiteraard is er naast Keukenhof nog meer te beleven aan de kust. Lekker uitwaaien op het strand en tot rust komen met een kopje koffie/thee. Ontdek wat de mooie omgeving te bieden heeft. Hotel de Baak Seaside heeft verschillende wandel- en fietsroutes die je meeneemt door de Bollenstreek. 

Keukenhof3
Bollenvelden 2
bloemencorso_NW
20210331_115219