Stage Marketing & Communicatie

Van de combinatie content en digitale media word jij enthousiast! Tijdens jouw stage houd jij je bezig met het opstellen van crossmediale content voor onze (voornamelijk digitale) kanalen. Jij hebt tijdens jouw opleiding geleerd hoe je content en beeld het beste aan kunt bieden aan de doelgroep en jij bent er klaar voor om dit in de praktijk te gaan brengen. Wij vinden leren en ontwikkelen belangrijk, ook voor stagiairs. Daarom hebben wij altijd één of meerdere stagairs binnen het bedrijf. Wil jij jouw stage niet op een stoffig kantoor doorbrengen, maar in een energieke hotelomgeving? Lees dan vooral even verder.

Stage

38 uur/week

Opleiding

MBO of HBO

Kernwoorden

Student, enthousiast en gastvrij

Meer info?

Neem contact op met Marlous Jongerhuis, Marketing en Communicatie, voor meer info over de vacature via 071 – 3690100.

Functieomschrijving

Jouw stage focust zich op de creatie van content voor onze digitale kanalen. Je wordt meegenomen in alle lopende processen op het gebied van online en offline marketing en communicatie en krijgt de kans om zelf projecten op te pakken en uit te voeren. Dus bij ons niet alleen meekijken en koffie halen. Naast dat je stage loopt op de afdeling is er ruimte voor een eigen onderzoeksopdracht als je studie dit vraagt.


Wij vinden het belangrijk dat je het product kent voordat je aan de slag gaat met de inhoud. Daarom beginnen wij jouw stageperiode met een Talentvlucht bij afdelingen op beide locaties. Zo loop je een aantal uur mee met o.a. de receptie en het restaurant. Ook gelijk leuk om je medecollega’s te leren kennen.

Functie eisen

Als stagiair werk je op de afdeling Marketing en Communicatie. Samen vullen wij jouw stage in met diverse werkzaamheden op marketing en communicatie vlak gecombineerd met werkzaamheden waar jij nog graag meer over wilt leren. Wij horen dan ook graag waar jouw kwaliteiten liggen en waar je nog verder in wilt ontwikkelen.

- Je bent 3e of 4e jaars student aan een marketing en communicatie gerelateerde opleiding
- Je hebt kennis van digitale en offline media
- Kennis van of affiniteit met Canva is een pre
- Kennis van of affiniteit met Adobe Photoshop en InDesign is een pre
- Je bent energiek en leergierig
- Je bent een hands on aanpakker
- Je hebt er zin in!

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. Op je verjaardag krijg je een bloemetje en de middag vrij. 

Verder krijg jij:
- Een stageplek voor langere periode, minimaal 3 maanden
- Laptop van de zaak
- Passende stagevergoeding
- Ervaren stagebedrijf: veel stagiairs gingen je voor

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. De e-learnings variëren van Spaans voor beginners tot persoonlijke effectiviteit. 

Jouw werkplek

Jouw werkplek wordt Hotel de Baak Seaside in Noordwijk aan Zee. Een echte A locatie direct aan het strand van Noordwijk. Vanuit onze voordeur loop je zo de strandopgang op. Hotel de Baak Seaside heeft 20 vergaderzalen en 100 hotelkamers. Door de week ontvangen wij hier voornamelijk zakelijke groepen van 4 tot 75 personen. In het weekend en in de vakanties ontvangen wij veel toeristen. De locatie is uniek te noemen door de ligging direct aan het strand. Vanuit het restaurant kijk je naar de kabbelende golven. Ook heel fijn: even in de pauze uitwaaien op het strand. Kom je hier niet werken, kom er dan eens overnachten.

De Baak Seaside - lowres-9-1

Solliciteren?