Gastheer/gastvrouw - leerling of stagiair

Ben je op zoek naar een toffe baan aan het strand? Wij zijn op zoek naar leerling/stagiair voor ons leuke restaurant team. Ervaring niet vereist, enthousiasme voor het vak wel. Lijkt het je leuk? Kom dan een keer bij ons langs.

Stage

38 uur/week

Opleiding

MBO

Stagevergoeding

€ 500,- / maand

Meer info?

Neem contact op met Renée Valkenburg, Food & Beverage Manager, voor meer info over de vacature via 071 – 3690100.

Functieomschrijving

Samen met jouw collega's sta jij in het restaurant van Hotel de Baak Seaside in Noordwijk. In wisseldiensten verzorg jij in de ochtend het restaurant tijdens ontbijt, lunch, borrel of het diner. 

Daarnaast verzorg jij ook onze lounges. Jij zorgt dat er altijd voldoende koffie, thee, glazen en vers fruit aanwezig is. Afwisselend met je collega's sta je ook achter de bar. 

Je werkt voornamelijk vanuit het restaurant, maar je bent ook regelmatig in onze leerruimtes te vinden om bijvoorbeeld een break te serveren.

Dit alles doe je samen met een collega en je rapporteert aan de Restaurant Manager. 

Functie eisen

Jij bent vooral iemand die graag aan de slag wilt gaan. Stilzitten is niks voor jou. Je bent actief en enthousiast. Je wilt de gasten echt ontzorgen. Het geeft niet als je nog geen ervaring hebt. Wij helpen je daar mee. Zolang je maar enthousiast bent om het werk te leren.

Onze gasten bieden we het beste. Wij gaan er daarom vanuit dat je er representatief uit ziet en over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Het beheersen van de Nederlandse en bij voorkeur Engelse taal is hier onderdeel van. 

Heb jij ook nog eens een oog voor detail? Dan zul je hier helemaal op je plek zijn. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar.

Je ontvangt reiskostenvergoeding (vanaf jouw voordeur tot locatie) en bedrijfskleding van de zaak. Op je verjaardag krijg je van ons een bloemetje en de middag vrij. Daarnaast hebben wij een leasefietsplan en deelname aan de gezonde bedrijfslunch.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. De e-learnings variëren van Spaans voor beginners tot persoonlijke effectiviteit.

Jouw werkplek

Jouw werkplek wordt Hotel de Baak Seaside in Noordwijk aan Zee. Een echte A locatie direct aan het strand van Noordwijk. Vanuit onze voordeur loop je zo de strandopgang op. Hotel de Baak Seaside heeft 20 vergaderzalen en 100 hotelkamers. Door de week ontvangen wij hier voornamelijk zakelijke groepen van 4 tot 75 personen. In het weekend en in de vakanties ontvangen wij veel toeristen. De locatie is uniek te noemen door de ligging direct aan het strand. Vanuit het restaurant kijk je naar de kabbelende golven. Ook heel fijn: even in de pauze uitwaaien op het strand. Kom je hier niet werken, kom er dan eens overnachten.

De Baak Seaside - lowres-9-1

Solliciteren?