Banquet Sales Manager

Een fijne werkambiance is al de helft van mijn werkvreugde. Gaat deze stelling ook voor jou op? Lees dan even verder. Voor onze beide locaties zijn we op zoek naar een Banquet Sales Manager. Samen met jouw team breng je vraag en aanbod bij elkaar en zorg je voor een optimale bezetting en omzet voor onze locaties in Noordwijk en Driebergen. Jouw standplaats is Driebergen.

Uren in overleg

4 dagen per week (30,4 uur) of 5 dagen per week (38 uur)

Horeca CAO schaal10

Brutoloon tussen € 3.358,- en
€ 4.212,- obv 38 uur

Kernwoorden

Commerciële kanjer, afdelingshoofd, fijne werksfeer

Meer info?

Neem contact op met Inge van Dompzelaar, General Manager Landgoed de Horst, voor meer info over de vacature via 071 – 3690100.

Functieomschrijving

Jij bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de afdeling Banquet Sales op onze beide locaties. Samen met het team zorg jij voor een optimale bezetting en omzet. Het team bestaat uit 9 enthousiaste dames. Jij werkt vanuit onze locatie in Driebergen en je werkt veel samen met de Sales Manager en de Manager Marketing en Communicatie. 

In de praktijk betekent dit dat je mooie offertes maakt, gasten ontvangt, een businessplan voor de afdeling maakt, werkprocessen onder de loop neemt en ook je teamgenoten coacht en stimuleert.  Ook ga je samen met de Sales Manager op pad naar zakelijke events en beurzen en ben jij het visitekaartje voor onze organisatie.

Functie eisen

Wij verwachten van jou dat je ervaring hebt met het aansturen van een team en een hospitality geest hebt. Je durft beslissingen te nemen en denkt positief en in mogelijkheden. Daarnaast heb je een commerciële instelling en vind je het leuk om te acquisitie- en onderhandelingsgesprekken te voeren.

Handig is het ook als je een beetje met computers en systemen overweg kunt. Wij verwachten dat je eerder met reserveringssystemen hebt gewerkt. Wij werken met VIPS. Ken je dit nog niet, maar heb je ervaring met andere reserveringssystemen? Geen probleem, wij helpen je op weg. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. Dit is ook de reden dat wij met jou in gesprek gaan wat de juiste tijdsinvulling voor de functie is. Het brutoloon ligt tussen de € 3.358,- en € 4.212,- obv 38-urige werkweek (Horeca CAO, schaal 10).

Je ontvangt reiskostenvergoeding, bedrijfskleding en een laptop en telefoon van de zaak.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. De e-learnings variëren van Spaans voor beginners tot persoonlijke effectiviteit. Daarnaast behoort het volgen van een training gericht op persoonlijke ontwikkeling bij onze zuster onderneming de Baak tot de mogelijkheden.

Dit worden jouw werkplekken

Jouw standplaats wordt Landgoed de Horst in Driebergen. Jouw team werkt op beide locaties. We verwachten dat je ongeveer één keer per week op de andere locatie aanwezig bent. 

De Baak Seaside - Highres-35

Hotel de Baak Seaside

In Noordwijk vind je 20 vergaderzalen en 100 hotelkamers. Door de weeks ontvangen wij hier voornamelijk zakelijke groepen van 4 tot 75 personen. In het weekend en in de vakanties zie je veel toeristen. De locatie is uniek te noemen door de ligging direct aan het strand. Vanuit het restaurant kijk je naar de kabbelende golven. Ook heel fijn: even in de pauze uitwaaien op het strand. Kom je hier niet werken, kom er dan eens overnachten. 

_DSC2350_small

Landgoed de Horst

Het Landgoed ligt midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Wij hebben zelfs een groot stuk eigen bos. Vergaderen met collega's? Bespreek de zaken eens tijdens een rondje bos. In Driebergen hebben wij ruim 30 vergaderruimtes, 113 hotelkamers en een grote congreszaal, theater Maitland. We ontvangen hier doordeweeks zakelijke groepen van 4 tot 150 personen en in de vakanties en in het weekend toeristen.  

"Mijn eerste grote congres in Maitland organiseren vond ik zo leuk! De gasten ontvangen, een succesvol congres neerzetten en vervolgens evalueren. Ik gun mijn opvolger ook zo'n succes!"

Jessica
Huidige Banquet sales manager

Dit zijn je teamgenoten

team_boeking_NW

Enthousiast? Laat het ons weten!