Stage Duty Manager

Jij bent de rechterhand van de Front Office Manager in het Hotel de Baak Seaside aan het strand. Wil jij graag ervoor zorgen dat alles in goede lijnen loopt voor de gasten? Dan is deze stage iets voor jou. Tijdens jouw stage ben jij bezig met het reilen en zeilen van het hotel. Jij bent de schakel tussen de verschillende afdelingen. Zo ben jij bezig met het signaleren van problemen en/of kwaliteitscontrole. Indien noodzakelijk sein jij de betreffende afdeling in om het probleem op te lossen. Wil jij jouw stage in een bruisend hotel aan het strand doorbrengen? Lees dan vooral even verder.

Stage

38 uur/week

Opleiding

HBO 3e of 4e jaars

Kernwoorden

Student, gastvrij en enthousiast

Vergoeding

€500,- per maand bij een fulltime dienstverband

Meer info?

Neem contact op met Kim de Vries, Front Office Manager, voor meer informatie over de vacature via 071 – 3690100.

Functieomschrijving

Jij bent tijdens deze stage verantwoordelijk voor het bewaken van de algemene veiligheid en het welzijn van gasten en personeel, het oplossen van eventuele problemen en het implementeren van de procedures van het hotel. 

Jij zorgt ervoor dat het personeel goed op elkaar ingespeeld is en dat er een efficiënte communicatie is tussen alle afdelingen. Jij bent het gezicht van het hotel en je bent verantwoordelijk voor het leveren van goede gastvrijheid. Tijdens jouw stage leer jij alles over veiligheidsprocedures en klachtenafhandeling. Ook ben jij verantwoordelijk voor reparaties en snel onderhoud, het beantwoorden van reviews, inspringen aan de balie bij drukte, controleren van facturen en het voorbereiden van VIP aankomsten.

Dit alles doe je in het bruisende Hotel de Baak Seaside aan het strand van Noordwijk. Je komt terecht in een gezellige club van collega’s. Je rapporteert aan de Front Office Manager van het hotel.

Functie eisen

Jij bent iemand die graag aan de slag gaat en niet snel stil gaat zitten. Je wilt problemen snel oplossen en wilt de gasten ontzorgen tijdens het verblijf. Jij vindt het leuk om veel nieuwe ervaringen op te doen en staat open voor uitdagingen.

Wij vinden het belangrijk dat je er representatief uit ziet en gastvrij bent ingesteld. Wij ontvangen ook zakelijke deelnemers en Internationale gasten. Het is daarom prettig als je naast Nederlands ook Engels/Duits spreekt.

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar. Werknemers van Hotel de Baak Seaside worden gestimuleerd om altijd te blijven ontwikkelen. Dat is de reden dat wij meerdere stagiaires rond hebben lopen in het hotel. Dit maakt dat jij een ervaren begeleider krijgt die weet wat er van jou en de opleiding verwacht wordt.

Er is ruimte om te leren en praktijkervaring op te doen in jouw functie. Ook ontvang je reiskostenvergoeding en €500,- stagevergoeding.

Jouw werkplek

Jouw werkplek wordt Hotel de Baak Seaside in Noordwijk aan Zee. Een echte A locatie direct aan het strand van Noordwijk. Vanuit onze voordeur loop je zo de strandopgang op. Hotel de Baak Seaside heeft 20 vergaderzalen en 100 hotelkamers. Door de week ontvangen wij hier voornamelijk zakelijke groepen van 4 tot 75 personen. In het weekend en in de vakanties ontvangen wij veel toeristen. De locatie is uniek te noemen door de ligging direct aan het strand. Vanuit het restaurant kijk je naar de kabbelende golven. Ook heel fijn: even in de pauze uitwaaien op het strand. Kom je hier niet werken, kom er dan eens overnachten.

Hotel De Baak Seaside foto 3

Solliciteren?