Vrijmibo met BBQ

14 april 2023 van 16:00 - 19:00 bij Hotel de Baak Seaside.
Proost op je nieuwe carrière!

Meld je aan voor onze VrijMiBo met BBQ

Op vrijdag 14 april organiseren wij van 16:00 - 19:00 een Vrijmibo waar wij proosten op jouw nieuwe carrière. 
Kom kennismaken met de verschillende afdelingen binnen ons hotel en vind jouw match!

Wil jij weten of een carrière bij Hotel de Baak Seaside iets voor jou is? Of ben je misschien op zoek naar een leuke stageplek? Meld je dan vandaag nog aan voor onze (gratis) vrijmibo met BBQ. Al onze afdelingen staan voor je klaar om je van informatie te voorzien en al jouw vragen te beantwoorden. Ben je direct heel enthousiast? Dan geven wij je met liefde een rondleiding. Vinden wij het beiden direct de juiste match? Wie weet proosten wij dan op jouw nieuwe carrière! 

 


Onze afdelingen

De Baak Seaside - Highres-11

Keuken

Werken met dagverse producten. Zelf je saus maken en iedere dag met het team weer knallen om een heerlijk ontbijt, lunch of diner aan onze gasten voor te schotelen. 

Ga aan de slag in onze bruisende keuken. Wist je dat we in de zomer van 2023 een geheel nieuwe keuken krijgen?! Super leuk, alles helemaal nieuw en van moderne technieken voorzien. 

receptie

Receptie

Jij bent het eerste aanspreekpunt van onze gasten. Jij verwelkomt alle gasten die ons hotel binnenkomen en helpt ze verder door hen naar de juiste zaal of kamer te wijzen. 

Hospitality zit in jouw bloed. Jij wilt er voor zorgen dat iedere gast een top beleving bij ons heeft. Ook beantwoord jij alle vragen van onze gasten met een glimlach op je gezicht.  Welkom bij Hotel de Baak Seaside!

De Baak Seaside - lowres-9-1

Restaurant

Door de week hebben wij vooral zakelijke groepen die bij ons komen lunchen, ontbijten en dineren. Maar in het weekend zijn er vooral toeristen. Deze setting spreekt jou aan!

In wisseldiensten draai je samen met je collega's de ene dag een bardienst, de andere dag serveer je het diner uit in het restaurant. Leuk die afwisseling! 

De Baak Seaside - Highres-7

Communicatie

In de communicatie kun je overal werkzaam zijn. Maar bij een hotel is dit toch net wel even wat leuker. Kom rondkijken in Hotel de Baak Seaside en denk mee met onze communicatie naar gasten.

De stageplek is beschikbaar voor een periode die nader overeen te stemmen is, voor langere termijn. Ben je een junior? Dan kun je ook altijd contact opnemen.


Jouw werkplek

Jouw werkplek wordt Hotel de Baak Seaside in Noordwijk aan Zee. Een echte A locatie direct aan het strand van Noordwijk. Vanuit onze voordeur loop je zo de strandopgang op. Hotel de Baak Seaside heeft 20 vergaderzalen en 100 hotelkamers. Door de week ontvangen wij hier voornamelijk zakelijke groepen van 4 tot 75 personen. In het weekend en in de vakanties ontvangen wij veel toeristen. Kortom: een fijne mix tussen zakelijke gasten en toeristen. De locatie is uniek te noemen door de ligging direct aan het strand. Vanuit het restaurant kijk je naar de kabbelende golven. Ook heel fijn: even in de pauze uitwaaien op het strand. Kom je hier niet werken, kom er dan eens overnachten. 

De Baak Seaside - Highres-37-2
De Baak Seaside - lowres-16
De Baak Seaside - Highres-27

Wat bieden wij jou?

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. Dit is ook de reden dat wij met jou in gesprek gaan hoeveel uur je per week wilt werken.

Je ontvangt reiskostenvergoeding en bedrijfskleding van de zaak.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. De e-learnings variëren van Spaans voor beginners tot persoonlijke effectiviteit. Daarnaast behoort het volgen van een training gericht op persoonlijke ontwikkeling bij de Baak tot de mogelijkheden.

Bekijk onze specifieke vacatures om te zien welke arbeidsvoorwaarden er per functie gelden.


Aanmelden

Tot ziens!

bij Hotel de Baak Seaside