Medewerker ontbijt

Ben jij de vroege vogel die in de ochtenduren vol energie zit en het leuk vindt om onze hotelgasten te verwennen tijdens het ontbijt? Dan zoeken wij jou!

Parttime

Uren in overleg

Opleiding

Niet van toepassing

Werkervaring

0 - 1 jaar (startersfunctie)

Meer info?

Neem contact op met Renée Valkenburg, Food & Beverage Manager, voor meer info over de vacature via 071 – 3690100.

Over de functie

Het team van de Baak Hospitality bestaat uit de afdelingen restaurant, keuken, boekingen, housekeeping, banqueting, receptie en het hotelmanagement. Samen zorgen wij er voor dat de deelnemers van de Baak opleidingen, zakelijke en leisure gasten zich bij ons thuis voelen. Dit doen we vanuit ons pand op de boulevard aan Noordwijk aan zee. De Baak Seaside boeit en verbindt mensen en organisaties. In ons leerhotel vind je een omgeving waar je meer uit jezelf en je medemens haalt. Je wordt bij ons dan ook gestimuleerd om zelfstandig je zaken te regelen en verantwoordelijkheid te nemen.

De Baak Seaside - Highres-37

Werkzaamheden

Naar de vaste ontbijttaken zoals het ontvangen van de gasten, afruimen van tafels, ben je ook het aanspreekpunt voor onze gasten. Je maakt graag een praatje en vindt het leuk onze gasten een tip over Noordwijk of omgeving te geven.

Functie eisen

  • Je werkt graag met mensen;
  • Je bent representatief;
  • Oog voor details en hygiëne;
  • Hands-on;
  • Ervaring in de horeca is een pre maar niet noodzakelijk;
  • Je bent flexibel inzetbaar, ook in de weekenden

Arbeidsvoorwaarden

Salaris conform Horeca CAO en uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Baak B.V. biedt haar medewerkers Koningsdag, nieuwjaarsdag, 2e paasdag, 2e pinksterdag, hemelvaartsdag, 5 mei (wanneer de overheid besluit dat het een feestdag is) en 1e en 2e kerstdag als vrije dag aan. Dit alleen wanneer deze dag(en) niet in het weekend vallen. Wordt er wel gewerkt op deze erkende feestdagen dan worden deze uren als TVT gecompenseerd.
  • Trainingsmogelijkheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling die worden samengesteld naar behoefte van functie en functioneren.

Solliciteren?