Gastheer/gastvrouw op oproepbasis

Ben je op zoek naar een toffe baan aan het strand? Wij zijn op zoek naar oproepkrachten voor ons leuke restaurant team. Ervaring niet vereist, enthousiasme voor het vak wel. Wij hebben flexibele werktijden waardoor deze baan goed te combineren is met school of studie.

Parttime

Minimaal 8 uur per week

Opleiding

MBO

Werkervaring

0 - 1 jaar (startersfunctie)

Meer info?

Neem contact op met Renée Valkenburg, Food & Beverage Manager, voor meer info over de vacature via 071 – 3690100.

Over de functie

Het team van de Baak Hospitality bestaat uit de afdelingen restaurant, keuken, boekingen, housekeeping, banqueting, receptie en het hotelmanagement. Samen zorgen wij er voor dat de deelnemers van de Baak opleidingen, zakelijke en leisure gasten zich bij ons thuis voelen. Dit doen we vanuit ons pand op de boulevard aan Noordwijk aan zee. De Baak Seaside boeit en verbindt mensen en organisaties. In ons leerhotel vind je een omgeving waar je meer uit jezelf en je medemens haalt. Je wordt bij ons dan ook gestimuleerd om zelfstandig je zaken te regelen en verantwoordelijkheid te nemen.

De Baak Seaside - Highres-37

Werkzaamheden

Samen met je collega's ben je oa. verantwoordelijk voor de ontvangst van gasten, serveren van ontbijt, lunches, breaks, borrels en diners.

Arbeidsvoorwaarden

Wij zijn een jonge dymanisch team. We zorgen met elkaar voor een goede sfeer voor onze gasten. Heb je nog geen ervaring, dan vinden wij het leuk om je op te leiden tot een goede allround restaurant medewerker; heb je ervaring dan kun je jou expertise inzetten om te zorgen dat alles goed reilt en zeilt.

 

Solliciteren?