Content Creator

Van de combinatie content en (digitale) media word jij enthousiast! Je staat aan het begin van jouw carrière en kan niet wachten om aan de slag te gaan. En dit doe jij het liefste in een bruisende energieke hotelomgeving in plaats van een stoffig kantoor. Met jouw kennis ga jij aan de slag met het creëren van content voor onze (voornamelijk digitale) kanalen. Jij weet hoe je de combinatie van content en beeld het beste aan onze doelgroepen aan kunt bieden.

Parttime

Bespreekbaar vanaf 3 dagen
per week

Horeca CAO schaal 6

Brutoloon tussen de € 2.333,- en € 2.813,- per maand

Kernwoorden

Creatief, enthousiast,
junior

Meer info?

Neem contact op met Marlous Jongerhuis, Marketing & Communicatie, voor meer info over de vacature via 071 – 3690100.

Functieomschrijving

Jij voorziet onze interne en externe kanalen van content. Denk hierbij aan tekst, beeld en video. Je bent verantwoordelijk voor de invulling en uitvoering van de contentkalender, het schrijven van content en vervolgens het crossmediaal plaatsen van de content om onze doelgroepen te bereiken en conversies te genereren. Je creativiteit komt in deze baan goed van pas en jij weet feilloos te schakelen tussen de zakelijke doelgroepen en de leisure doelgroep.  

Naast dat je verantwoordelijk bent voor de content kijk je ook mee met de marketingactiviteiten zoals Google Ads of (live) evenementen.  Een greep uit jouw werkzaamheden zijn: schrijven van nieuwsitems, maken van drukwerk, begeleiden van foto- en/of filmcrew, contentkalender maken, bewerken van de websites, beheer van beeldmateriaal en het opstellen verzenden van e-mailnieuwsbrieven.  

Als Content Creator ben je onderdeel van de afdeling Marketing en Communicatie. Samen met de Marketing en Communicatie Specialist geef je vorm aan de gehele marketing en communicatie voor beide hotels. In deze functie werk je veel samen met interne afdelingen zoals het reserveringenteam, de recepties en restaurants. Maar ook met externe partners zoals videocrew, fotocrew en technische experts. Jouw standplaats is in Noordwijk en je bent bereid om ook in Driebergen te werken.

Functie eisen

Jij hebt een afgeronde opleiding richting marketing en communicatie. Ervaring hoef je nog niet te hebben, enthousiasme voor de hospitality sector wel. Werken in een hotel is heel anders dan werken op een kantoor, het is namelijk veel dynamischer. Samen met alle afdelingen zorgen wij er voor dat onze gasten een optimale klantbeleving hebben in onze hotels. 

Jij hebt feeling met het schrijven van content en het bewerken van beeldmateriaal. Kennis van programma’s als Photoshop, Indesign, LaPosta en Hubspot zijn een pre. 
Daarnaast schrijf je foutloos Nederlands. Je vindt het leuk om te schrijven. Organisatorisch ben je ook sterk. Je kan je eigen werk plannen en deadlines schrikken je niet af. 

Arbeidsvoorwaarden

Een gezellige, energieke werkplek vanaf drie dagen in de week.  Een baan waar jij je nog vol op kunt ontwikkelen nu en in de toekomst. Wij geloven in teamspirit en in het investeren in onze medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. Het brutoloon ligt tussen de € 2.333,- en € 2.813,- obv 38-urige werkweek (Horeca CAO, schaal 6).

Je ontvangt reiskostenvergoeding en een laptop van de zaak. Op jouw verjaardag krijg je de middag vrij.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. De e-learnings variëren van Spaans voor beginners tot persoonlijke effectiviteit. Daarnaast behoort het volgen van een training gericht op persoonlijke ontwikkeling bij de Baak tot de mogelijkheden.

Jouw werkplek

Jouw werkplek wordt Hotel de Baak Seaside in Noordwijk aan Zee. Een echte A locatie direct aan het strand.  De Baak Seaside heeft 20 vergaderzalen en 100 hotelkamers. Door de week ontvangen wij hier voornamelijk zakelijke groepen van 4 tot 75 personen. In het weekend en in de vakanties zie je veel toeristen. De locatie is uniek te noemen door de ligging direct aan het strand. Vanuit het restaurant kijk je naar de kabbelende golven. Ook heel fijn: even in de pauze uitwaaien op het strand. Kom je hier niet werken, kom er dan eens overnachten.
Daarnaast werk je ook voor onze locatie in Driebergen; Landgoed de Horst. Afwisselend ben je ook op deze locatie te vinden.

De Baak Seaside - Highres-37-2

Solliciteren?