• Medewerker Algemene Dienst

Over deze functie

  • 38 uur o.b.v. 5 dagen per week in een 7-daagse cyclus
  • Noordwijk

Het professionele team van Baak Hospitality bestaande uit de afdelingen restaurant, keuken, receptie, Baak Boeking, banqueting, housekeeping en hotelmanagement zorgt voor een bijzondere sfeer en gastvrijheidsbeleving op Landgoed De Horst in Driebergen en de Baak Seaside in Noordwijk.

Dagelijks dragen wij zorg voor ons serviceconcept, zodat de deelnemers van de opleidingen zich volledig kunnen concentreren op hun trainingen. Zo zorgt bijvoorbeeld de afdeling banqueting voor de juiste setting in de trainingruimtes en de benodigde materialen en zijn het de keuken en het restaurant die zorgen voor verrassende en gezonde maaltijden met een gastvrijheidsbeleving. Kortom, Baak Hospitality zorgt ervoor dat de deelnemer zich thuis voelt!

Functie informatie

In de functie van Medewerker Algemene Dienst ben jij verantwoordelijk voor het glanzend en perfect houden van ons servies, glaswerk, bestek, etc. door werkzaamheden te verrichten in de spoelkeuken. Je verricht ook andere voorkomende werkzaamheden ter ondersteuning van verschillende afdelingen binnen Baak Hospitality in een enthousiast team.

Jouw profiel

Jij hebt relevante werkervaring. Jij bent gast- en servicegericht, hebt gevoel voor humor en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken, bent accuraat en hebt oog voor detail. Je draagt duurzaamheid een warm hart toe.

Op deze functie is de CAO voor het horeca- en aanverwante bedrijf van toepassing. Werken bij de Baak betekent werken in een omgeving waarin beweging en creativiteit hand in hand gaan, waar ondernemingszin en serviceverlening de cultuur bepalen. Wij ontmoeten graag kandidaten met een diverse (culturele) achtergrond.

Interesse?

Spreekt deze functie jou aan of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Frank Brasker via telefoonnummer +31(0)71-3690100. Of stuur direct je motivatie en CV naar solliciteren.hospitality@debaak.nl.