• Referenties

    Klanten over ons

Referenties

De Baak Seaside hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en wij vertalen dit ook graag naar onze gasten. Gastvrijheid zit in ons hart. Hoe ervaren onze gasten onze locatie en gastvrijheid?

"De Baak Seaside snapt echt waar het om gaat bij een leerproces en steekt er met kop en schouders bovenuit. Een mooi voorbeeld is Nico: de audiospecialist en gastheer van de Baak Seaside. Vraag hem de ruimte anders in te delen voor wat voor ’n doeleind dan ook en hij doet het."

Wilma Blommestijn, Sandvik

"De deelnemers vinden het erg fijn dat de zalen ruim en licht zijn, dat alles goed wordt geregeld en dat het team erg klantgericht en gastvrij is. Daarnaast genieten zij  ook van de omgeving, het strand en de zee. Het geeft veel rust en uitzicht, het wordt echt als positief ervaren." 

Doreth van Manen BCG

"De Baak Seaside sluit perfect aan op zijn wensen. Het heeft een frisse uitstraling en het team van hospitality maakt echt tijd voor je. Ook geeft hij aan dat het eten elke keer voortreffelijk is. Het bevalt zo goed, dat hij samen met zijn collega’s trouw blijft aan onze locatie."

Emiel Erbe VU

"Bij de Baak Seaside vonden wij inspiratie. Verder was de verzorging goed, de lunch heerlijk en stond er koffie, thee en healthy snacks voor het grijpen. De aandacht die je krijgt is ook erg fijn. Mooi dat je nergens over hoeft na te denken zodat je je echt kunt focussen op de bijeenkomst."

Mirjam

“Wij organiseerden voor de Haagse Hogeschool een conferentie met 80 leidinggevenden in de vorm van een Parade van 'mini-performances'. Een niet alledaags event waar de medewerkers van de Baak Seaside op alles wat we vroegen, antwoordden: "Ja, dat kan!" Wat een geweldig uitgangspunt!"

Robert Tordoir - Art Partner

“You all gave us experiences with professionalism, open arms, flexibility, working rooms and a place to crash after a long working day! Every time I called to ask, "Can we do this?", you always came with a solution and a YES!! Food was awesome!”

Kristin Joos, Senior Program Director - de Baak

"Dankzij de ongelooflijke vriendelijke en flexibele service van de medewerkers, die snel en adequaat aan onze (soms buitengewone) wensen tegemoet kwamen, was onze conferentie zeer succesvol. Wij zullen zeker nog eens terugkeren naar De Baak Seaside.”