• Over ons

    Inspirerende leeromgeving

De gast centraal

De gast staat centraal bij de Baak Seaside. De vergaderlocaties, de accommodatie en onze dienstverlening staan in dienst van onze gasten; zij moeten zich optimaal kunnen concentreren op hun vergadering, training of evenement. Zo dragen wij bij aan het optimale leerrendement van onze gasten. De aanwezigheid van de zee, de duinen en het strand biedt weidse blikken. Deze weidsheid biedt ruimte tot denken, verrassen en verwonderen.

Bekijk de referenties

Ons verhaal

Waar wij vandaan komen

Alle collega's van Landgoed de Horst en de Baak Seaside hebben gezamenlijk gewerkt aan een corporate story. Een verhaal waarin we vertellen waarin wij uniek zijn en waarom wij allen met veel plezier elke dag op onze locatie(s) werken.

Lees meer over ons verhaal
Geschiedenis

Onze historie

Het hotel werd in september 1957 aangekocht door het CSWV. Hotel Astrid werd daartoe grondig verbouwd naar een ontwerp van architect A.C. Gathier uit Oegstgeest.

Lees meer over de geschiedenis
MVO

Duurzaam en verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid zijn verweven in onze dagelijkse werkzaamheden en dienstverlening. De Baak Seaside voldoet aan meer dan de basisvereisten en is op dit gebied voorloper in de branche. Wij geven graag het goede voorbeeld!

Lees meer over MVO

Golden Green Key

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Dit keurmerk toont aan dat de deelnemers bij hun dagelijkse werkzaamheden de druk van hun onderneming op natuur en milieu minimaliseren. De Baak Seaside is ‘Gold Member’; wij voldoen hiermee aan de hoogste standaardeisen.