Onze nieuwe leverancier Fix Fisch

Onze nieuwe leverancier Fix Fisch

donderdag 13 september 2018

De Baak Seaside werkt alleen met leveranciers die passen bij het biologische, duurzame en fairtrade voedselconcept. Alle producten en gerechten die we serveren, sluiten aan op de energiebehoefte voor mensen tijdens een vergadering, training of congres. Fix Fisch, onze nieuwe visleverancier, past perfect bij ons concept. Om meer te leren over dit bedrijf en haar producten, ging onze keukenbrigade op bezoek.

Het complete team inclusief leerlingen was welkom voor een rondleiding bij de visleverancier. Fix Fisch vertelde veel over het bedrijf en gaf uitleg over de producten. ‘Ze hebben heel veel koelingen, dat was echt indrukwekkend om te zien’, aldus Serena. Het fileren van vis is een vak apart en vraagt om speciale kennis. De professionals van Fix Fisch delen deze kennis graag en heeft ons keukenteam laten zien hoe je verschillende vissen fileert. Van kabeljauw tot schol, in totaal heeft het team 150 vissen gefileerd.

Fix Fisch is een vooruitstrevend bedrijf dat in het teken staat van kwaliteit en duurzaamheid. Ze geloven in: ‘De zee is goed voor ons en daarom horen wij goed om te gaan met de zee. Dit betekent het veiligstellen van de visstanden en het beschermen van het ecosysteem’, aldus het bedrijf.

Duurzaam
Duurzaamheid is belangrijk voor Fix Fisch. Op verschillende manieren is het bedrijf duurzaam ingesteld. Een paar voorbeelden: de warmte uit de koelingen en vriezers wordt opgevangen en gebruikt om het kantoor warm te houden. En op het dak van de transportwagen zitten zonnepanelen die de koelingen in de wagen koelen.

Benieuwd naar de vis van Fix Fisch? Bekijk hier onze verschillende arrangementen en kom genieten van deze mooie producten.