Nieuwe namen voor de leerruimten van de Baak Seaside

Nieuwe namen voor de leerruimten van de Baak Seaside

dinsdag 15 januari 2019

De programma’s van de Baak zijn innovatief, flexibel en creatief. De insteek is altijd verrassend, soms confronterend, vaak met humor. Die eigenschappen zie je sinds het begin van dit jaar ook terug in de naamgeving van de leerruimten van de Baak Seaside, één van de twee leerlocaties van de Baak. Niet langer heten ze weinig origineel ‘Zaal A’ en ‘Zaal B’, maar de zalen zijn nu naar gedichten genoemd. Fragmenten van de gedichten vind je ook in de ruimten zelf.

Het idee voor de nieuwe naamgeving is tot stand gekomen in samenwerking met onze vaste partner voor kunst, de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) en Martin Groenhuis, “Chef Inhoud” bij de Baak. De leerruimten hebben zo een naam die onze leerfilosofie waardig is. Want de Baak is zeker niet het enige bedrijf dat regelmatig bij ons te gast is: elke organisatie die een locatie zoekt voor een inspirerende en energierijke ontmoeting, vergadering, training of congres, is welkom bij de Baak Seaside.

De komende weken vind je op onze Instagram, Facebook en Twitter accounts een serie afbeeldingen met de namen en gedichten die we gekozen hebben.

Zelf zo’n lichte, comfortabele, serene leerruimte boeken voor je training of vergadering? Zoek een zaal die bij je past en vraag vrijblijvend een offerte.