GreenKey Goud voor de Baak Seaside

GreenKey Goud voor de Baak Seaside

donderdag 16 augustus 2018

Voor de komende twee jaar heeft de Baak Seaside de hoogst haalbare certificering van de GreenKey behaald: GreenKey Goud. GreenKey is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en de zakelijke markt. Bedrijven met een GreenKey keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit, het gaat een stap verder dan de normale wet- en regelgeving eist.

De keurmeester van GreenKey was vooral onder de indruk van de Food & Beverage producten die voornamelijk ecologisch, biologisch en lokaal zijn. De laatste jaren is de Baak Seaside bezig met besparende maatregelen, niet alleen op Food & Beverage maar ook op technisch gebied en op het gebied van verlichting. De afgelopen zomer zijn bijvoorbeeld de ramen vervangen van enkelglas naar dubbelglas.

Nu dit mooie resultaat behaald is betekent het niet dat er stil wordt gezeten. In het najaar komt het interne GreenTeam bij elkaar om een verdere verdieping te maken in het MVO actieplan. Zodat we ook in de toekomst duurzaam blijven ondernemen. Lees hier meer over ons duurzame dna.