Een gast aan het woord... Jasmijn Baldinger

Een gast aan het woord... Jasmijn Baldinger

woensdag 28 juni 2017

Regelmatig is het bedrijf Capgemini te gast bij de Baak Seaside. Wij zijn altijd benieuwd naar hoe onze gasten hun bijeenkomst op onze locatie ervaren. We vroegen Jasmijn, die werkzaam is bij Capgemini, naar haar ervaringen.

‘Ik ben vaker bij de Baak in Noordwijk en Driebergen geweest, omdat ik onder andere een training van de Baak heb gevolgd. Ik kom oorspronkelijk uit Driebergen dus ik ken Landgoed de Horst ook vrij goed’ aldus Jasmijn. Jasmijn werkt bij Capgemini als Account Executive. Hiervoor komt ze regelmatig bij de Baak Seaside voor een strategiesessie of teambuildingsactiviteit.

Voor deze activiteiten kiest Jasmijn bewust voor een locatie buiten de deur. Jasmijn vertelt: ‘Voor het ontwikkelen van bijvoorbeeld een nieuw salesplan dient de focus op één project te liggen, in een inspirerende omgeving. Voor projecten gericht op de toekomst gaat mijn voorkeur naar de Baak Seaside, waarbij de zee en de outlook naar buiten een grote rol speelt.’ Door de ligging van de Baak Seaside, direct aan zee, kun je letterlijk de zee in kijken.

De lounge, waar het restaurant zich bevindt, is de favoriete plek van Jasmijn. ‘Ik vind het fijn dat het echt aan zee is. Ook hangt er een goede sfeer en er is veel licht’, aldus Jasmijn. Verder vindt ze het makkelijk en prettig dat er een aantal multifunctionele ruimtes zijn die kleiner of groter gemaakt kunnen worden. Tot slot vroegen we haar wat haar ervaringen zijn met het overnachten op de locatie: ‘Overnachten is prima, zeker de gerenoveerde kamers. Maar het meest briljant is een kamer met zeezicht’ aldus Jasmijn. Het allermooiste van de Baak Seaside vindt ze het verhaal en het concept achter het bedrijf. ‘De visie en het voedingsconcept maken de locatie interessant. De beleving is heel belangrijk en dat maakt de locatie eigen’.

Ervaar zelf de Baak Seaside. Bekijk hier onze arrangementen.