Vieren & feesten

Laat het feest maar losbarsten!

Is jouw organisatie jarig of wil je met je bedrijf een ander hoogtepunt vieren? In een omgeving waar je energie van krijgt? Waar je alle ruimte hebt om jouw thema tot leven te brengen? Waar de koks er alles aan doen om je gasten te verrassen met hun creaties? Welkom bij de Baak Seaside. Wij geven jou met plezier een gastvrije ontvangst. 

Wat wil je vieren?

Wat is het doel van je feest? Wat hoop je te bereiken? Wij hebben maar één doel: bijdragen aan jouw succes. Samen bepalen wij wat er nodig is. Van ruimte tot techniek. Van ontvangst tot overnachten. Van welkom tot afscheid. Alles moet kloppen.

ideale-setting

Samen creëren wij de ideale setting

Zeker voor bedrijfsfeesten tot 200 man zijn wij de ideale locatie. We beschikken over een mix van 20 grote en wat kleinere ruimtes die aan elkaar geschakeld kunnen worden. Daarnaast kunnen onze lounge met bar én ons binnen- en buitenterras worden gebruikt. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bovendien beschikken wij over 100 hotelkamers, waarvan 30 met zeezijde. Ideeën nodig? Wij denken met plezier met je mee, hoe je het uiterste en het beste uit je feest kunt halen.

details-de-baak-seaside

Het verschil zit in de details

In onze keuken staan bevlogen professionals die niet alleen bezig zijn met lekker eten, maar ook met welke energie eruit gehaald kan worden. Daarom werken ze alleen maar met ingrediënten die voedzaam en revitaliserend zijn. En zijn er specifieke vragen of wensen, dan komen ze graag met het juiste antwoord. Geserveerd op het bord.

hotelkamer

En wil je na het feest overnachten?

De Baak Seaside beschikt over 100 kamers, waarvan 30 uitkijken over duin, strand en zee. De kamers zijn modern en volledig ingericht. Met op iedere kamer een speciaal ontworpen bed.

Bekijk onze hotelkamers
ervaringen-gasten

Wat gasten over ons zeggen

The proof of the pudding is in the eating. Dat geldt ook zeker voor ons. Want het enige cijfer dat telt, is de waardering van onze gasten.

Lees de ervaringen van onze gasten
arrangementen-de-baak-seaside

Naar welk arrangement ben jij op zoek?

Een feest is niet in een standaard arrangement samen te vatten. Het vraagt om maatwerk. Dus vertel ons wat je plannen zijn, wat je wil, wat je hoopt – vertel ons zelfs waar je van droomt – dan maken we graag en vrijblijvend een maatwerk offerte voor je.

Vrijblijvende offerte