Trainen & brainen

Waar je jezelf kunt ontwikkelen

Ben jij op zoek naar de ideale plek voor jouw training of inspiratiesessie? In een omgeving waar je energie van krijgt? Met comfortabele hotelkamers en een revitaliserende menukaart? Waar het strand slechts een pad naar beneden is?
Welkom bij de Baak Seaside. Wij geven jou met plezier een gastvrije ontvangst.

jouw-vraag-staat-centraal

Jouw vraag staat centraal

Samen ontleden wij jouw vraag. Wat is jouw doel? Wat wil je bereiken? Vervolgens bepalen we samen de benodigde ruimte(s), faciliteiten, catering en overnachtingen. Alles moet kloppen. Van welkom tot afscheid. Want ons enige doel is om bij te dragen aan jouw succes.

setting-training-brainstorm

Welke setting past bij jou?

Wij beschikken over zo’n 20 grote en kleinere ruimtes, waarvan een aantal aan elkaar geschakeld kan worden. De ruimtes zijn ingericht om optimaal te kunnen leren of om met elkaar te co-brainen. Zo zijn ze voorzien van klimaatbeheersing, technische ondersteuning en ergonomische stoelen. Daarnaast kun je terecht in onze bar, het binnen- en buitenterras en ons restaurant dat naar behoefte kan worden ingericht.

Onze zalen
details

Het verschil zit in de details

Interactie met mensen of met leerstof kost een hoop natuurlijke energie. Energie die je kunt bijtanken door even uit te waaien op het strand. Maar ook door op het juiste moment de juiste voeding te nuttigen. Met ingrediënten die voedzaam en revitaliserend zijn. En zijn er specifieke vragen of wensen, dan komen onze bevlogen koks graag met het juiste antwoord. Geserveerd op het bord.

buitenterras

Wat gasten over ons zeggen

The proof of the pudding is in the eating. Dat geldt ook zeker voor ons. Want het enige cijfer dat telt, is de waardering van onze gasten.

Lees de ervaringen van onze gasten
arrangementen-de-baak-seaside

Naar welk arrangement ben jij op zoek?

Zelden nemen gasten bij ons een standaard arrangement af. Bijna altijd is het maatwerk. Maar om je toch een indruk te geven van de mogelijkheden en onze prijzen, hebben wij een aantal populaire arrangementen voor je op een rij gezet.

Onze arrangementen
meer-informatie

Benieuwd naar meer?

Hebben wij je geprikkeld? Ben je benieuwd naar meer? Leuk! Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. En mocht je vragen hebben, bel ons. Wij helpen je graag.

Vraag een offerte aan