Slapen & verfrissen

Voor een revitaliserend nachtje weg

Ben je op zoek naar een heerlijke plek om te overnachten? Waar het strand slechts een pad naar beneden is? Op een paar minuten lopen van befaamde strandtenten en de gezellige dorpskern? Waar je gastvrij en met plezier wordt ontvangen? Welkom bij de Baak Seaside. Wij geven jou met plezier een gastvrije ontvangst.

Het verkwikkende hart van de Randstad

De Baak Seaside ligt in de bekende kustplaats Noordwijk aan zee, hoog op het duin, uitkijkend op zee. Op maximaal een half uur rijden van Amsterdam, Schiphol en Den Haag. En vlak bij universiteitsstad Leiden. Met parkeergelegenheid voor de deur.

hotelkamer

Wij de zorg, jij je rust

Tijdens je verblijf leggen wij je graag in de watten. Daarom hebben wij extra aandacht besteed aan het selecteren van de juiste bedden. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer – voor wie dat wil, hebben we kamers met een bad of met uitzicht op zee. En er is een goede wifi-verbinding.

Bekijk onze hotelkamers
referenties-gasten

Niet zomaar een hotel

De Baak Seaside is ingericht als leerhotel. Een plek waar mensen zich optimaal kunnen ontwikkelen en ontplooien. Naast 100 hotelkamers, waarvan er 30 uitkijken op zee, biedt ons hotel zo’n 20 interactieruimtes en een aantal grote presentatiekamers. Naast ons gezellige restaurant inclusief bar, beschikken wij over een prachtig terras binnen én aan de boulevard.