Congres & seminar

Waar je inspiratie en energie opdoet

Ben jij op zoek naar de ideale plek voor jouw congres of seminar? In een omgeving waar je energie van krijgt? Waar je alle ruimte hebt om jouw thema tot leven te brengen? En de koks er alles aan doen om jouw gasten met hun creaties te verrassen? Welkom bij de Baak Seaside. Wij geven jou met plezier een gastvrije ontvangst.

Jouw vraag staat centraal

Samen ontleden wij jouw vraag. Wat is je doel? Wat wil je bereiken? Samen bepalen wij de benodigde ruimte(s), de gewenste faciliteiten, catering en eventuele overnachtingen. Alles moet kloppen. Van welkom tot afscheid. Want ons enige doel is om bij te dragen aan jouw succes.

setting

Welke setting past bij jou?

Voor middelgrote congressen en seminars is de Baak Seaside een ideale locatie. Wij bieden zo’n 20 interactieruimtes, waarvan een aantal grote presentatiekamers. Ons restaurant met bar is flexibel in te richten en wij hebben zowel een binnen- als buitenterras. Daarnaast bieden wij 100 hotelkamers, waarvan er 30 uitkijken op zee.

Onze zalen
details

Het verschil zit in de details

Interactie met mensen of met leerstof kost een hoop natuurlijke energie. Energie die je kunt bijtanken door even uit te waaien op het strand. Maar ook door op het juiste moment de juiste voeding tot je te nemen. Met ingrediënten die voedzaam en revitaliserend zijn. En zijn er specifieke vragen of wensen, dan komen onze bevlogen koks graag met het juiste antwoord. Geserveerd op het bord.

ervaringen-gasten

Wat gasten over ons zeggen

The proof of the pudding is in the eating. Dat geldt ook zeker voor ons. Want het enige cijfer dat telt, is de waardering die wij van onze gasten ontvangen.

Lees de ervaringen van onze gasten
arrangementen

Naar welk arrangement ben jij op zoek?

Zelden nemen gasten bij ons een standaard arrangement af. Bijna altijd is het maatwerk. Maar om je toch een indruk te geven van onze dienstverlening en de prijzen, hebben wij een aantal populaire arrangementen voor je op een rij gezet.

Onze arrangementen

Benieuwd naar meer?

Hebben wij je geprikkeld? Ben je benieuwd naar meer? Leuk! Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. En heb je vragen, bel ons. Wij helpen je graag.

Vraag een offerte aan